Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak a Badoon vagy a Tinderen nehezebb ismerkednie?
Tinderen nehezebb sé ott kevesebb a lehetőség, szinte mindenért prémium tagságot kell(ene) fizetni.
Badoo-n szerintem van ilyen véletlenszerű "összesorsolá", tehát küld levelet, hogy XY beszélni akar veled. Valójában szerintem csak véletlenszerűen kiválogat embereket és elküldi egymásnak ezt az üzenetet.
Badoon könnyebb szóba elegyedni a lányokkal, mert ott nem csak akkor tudsz írni, ha mindketten szivecskét küldtök a másiknak, hanem olykor random emberekre is enged ráírni, ha előfizetsz akkor meg bárkire.
De én mondom, hogy ne pazarolj erre időt. A nők 99%-a vissza nem ír, el sem olvassa ha ráírsz. Aki visszaír, annak is a 80%-a totál kuka, nem képes értelmes kétirányú kommunikációra. Ha kérdezel valami, lezavar tőmondatokban, vagy ha értelmesen képes írni, kifejteni a mondandóját, akkor se csatolja vissza a kérdést, és magától nem érdeklődik. Ez nagyon hamar kifejezetten frusztrálóvá válik, hogy te tartod fent a beszélgetést, a másik meg csak válaszol, már ha kifejti a véleményét, és nem zavar le egy 2 szavas mondattal.
Persze vannak kivételek, de az ilyen 100-ból ha 1.
És ugyan ez megy más társkereső oldalakon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!