Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza szinte soha tinderen?
Évek óta csinálom. Egy időre töröltem, most leszedtem újra. Kb két hónap alatt van 100 matchem. Abból kb 30 volt aki válaszra is méltatott. Közülük kb max 15 volt, akivel el lehetett jutni közösségi médiára, hogy ott folytassuk. Ebből kb egy kezemen meg tudom számolni, hány volt, akivel értelmes beszélgetés ki tudott alakulni, és kettő volt, akivel randiig jutott. A két randiból az egyik úgy telt, hogy este találkoztunk, ittunk kicsit, film, és minden volt. Másnap hazament, egy darabon elkísértem. Egy hétig még beszéltünk amikor feldobtam az új találkozót kövi pénteken, és közölte, hogy sajnos összejött a legjobb barátjával, mert úgy döntöttek megpróbálják. Tudomásul vettem. Ez még semmi. A másik csajjal egyik nap elkezdtünk beszélgetni, írtam is, hogy találkozzunk, látszott érdeklődik. Másnap reggel végzett sulival, 10 körül már megbeszélt helyen volt tőlem nem messze, mert még nem volt olyan jó idő, mondta feljönne. Rendben. Közölte van e piám, ő szeretne inni. Oké ittunk egyet, aztán ott is elkezdődtek a dolgok. Megvolt minden aminek kell, és mondta nem sokkal utána, hogy mennie kell, mert a nagymamája ebédet csinál. Én nekem ez jól jött előtte este nem sokat aludtam, így tudtam is aludni. Mondtam neki, hogy elkísérem buszig, de erőlködött, hogy nem kell lemennem szóval elment egyedül. Miután aludtam, írtam neki, hogy elmehetnénk másnap ebédelni vagy moziba vagy hasonló, programozzunk is. Erre küldött egy képet, amin éppen egy csávóval vizipipázik, azzal a felirattal, hogy nem ér rá, randija van.
Ez mégis mi a franc? Ki van írva a profilomra is, hogy komoly kapcsolatot keresek. Nem mondom, hogy nem élveztem, de ha tudom, hogy ez lesz, akkor nem is találkoztam volna ezekkel a lányokkal. Ez ma a norma? Egy délelőttre átmenni egy vadidegenhez, egy gyors menetre és lekoptatni utána?
Szóval két kérdésem van. Miért húznak jobbra a lányok tinderen, ha válaszra se méltatnak, amelyik pedig igen, és el lehet vele találkozóig jutni, miért dob el mint egy darab használt játékot? Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolat céljából? Vagy én vagyok teljesen eltévedve? Normális ami történt?
Köszönöm a válaszokat
Utolsó a 20asnak ment.
21 hát én is ezt tapasztaltam főként.
22 értem. Hát örülök ha neked sikerült.
Mert megtehetik. A minap is láttam egy ilyet, hogy (tök átlag lány), de ott a bemutatkozásában, hogy "nyűgözz le". Erre nem tudok mit mondani. Elvileg egyenlőséget akartak a nők, de úgy tűnik, tökéletesen megfelel nekik, hogy baromira eltolódott a társkeresési egyensúly. Ez van. Átlag, vagy az alatti férfiként "kevesebbet érsz" a társkeresési piacon, mint egy nő. Erről mindkét nem tehet, ne értsen félre senki. De az beszédes, hogy a nők nem szólalnak fel e privilegizált helyzetük ellen.
A kocka akkor fordul, ha jön egy "jó pasi". Ők a helyzet valódi nyertesei.
Nem tudom, nekem nagy számban vissza írtak. Frappáns szöveggel írj rájuk, hidd el siker. Az más kérdés, hogy én a Tinder-t azért dobtam a kukába, mert a rajta lévő lányok nem voltak normálisak. Akikkel randiig jutottam dilisek voltak, a külsejük a képekhez képest 0 volt. A legtöbb visszaírt csaj agya a 0 bithez közeledett, semmi ész nem szorult beléjük.
Igazából átlag lányok vagy csúnyácskák vannak fenn. Igazán jó csaj miért használná az alkalmazást?
Komoly kapcsolatot ne keress rajta, minden másra jó.
Na ezert ugranak ram a fiatal fiuk. Nem milfes dumaval jonnek, hanem hogy a mai lanyokkal nem lehet beszelgetni, semmit sem lehet kezdeni.
Tenyleg sokan mar azert boldogok, hogy jol lehet velem dumalni. Szerintem az en generaciom meg nem volt ilyen. Nem megoldas a nagy korkulonbseg, tudom. De valami nagyon el lett cseszve a mostani lanyokkal tenyleg. Baratnom lanya is lefekszik fiukkal es dobja oket.
Hatha van valahol rejtozve meg kivetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!