Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétvált Tinderen, felejtsem el?
Ha kepeket kuld Snapen, akkor nem valoszinu, hogy komolyan gondolt barmit. Badoon jon le, mennyi fiu szazasaval ir ra a nokre mikor onkielegitenek, es az egvilagon mindent mondanak, csak legyen kepkuldozgetes.
Snap nelkul siman azt mondanam, sajnos benne van a pakliban, hogy tobb vasat tart mindenki a tuzben.
Tilos rairni pasira tobbszor, nem veletlenul kussol. Mondjuk mar Snapchaten torolnem.
Nem, félreértitek, nem olyan képeket küld, normálisakat
A válaszokat meg köszönöm :(
Szánalmas ez a virtualitás.
Ha megváltoztatja valaki a snapchat nevét egy plusz mosolygós fejjel, akkor már pánikoltok.
Szia, szoval lanykent irok ne tinderezz tok felesleges
Szerintem nagyon keves a normalis ember
En ma konkretan kifogtam egy olyat, hogy olyan hidegzuhanykent valtott edeskes hangvetelrol egy bunko parasztera, hogy dobbenet volt a folyamatot vegignezni
(Karanten life miatt toltottem le csak )
Ne lepodj meg rajta szerintem az emberek 80%a baromira nem korrekt es oszinte ott, vagy csak dugasra jatszik vagy agyban nagyon defektes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!