Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szétvált Tinderen, felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szétvált Tinderen, felejtsem el?

Figyelt kérdés
Facebookra váltottunk át, tényleg nagyon ígéretesnek tűnt, már felvetettük a találkozót is, viszont most már egy napja nem válaszol az üzenetemre, meg nem is írt semmit. Pedig nem tűnt olyan srácnak aki így átverne, lehet talált mást? :( tegnap este még bókolt nekem, aztán hirtelen nem írt vissza
2020. márc. 19. 16:51
 1/10 A kérdező kommentje:
De snapchaten még mindig küldözget képeket :/
2020. márc. 19. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Snapen valószínűleg felkerültél a Streak-listájára, de amúgy talált jobbat. Egyet se aggódj, ha valamiből nincs hiány, akkor azok a férfiak Tinderen...
2020. márc. 19. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
37%

Ha kepeket kuld Snapen, akkor nem valoszinu, hogy komolyan gondolt barmit. Badoon jon le, mennyi fiu szazasaval ir ra a nokre mikor onkielegitenek, es az egvilagon mindent mondanak, csak legyen kepkuldozgetes.

Snap nelkul siman azt mondanam, sajnos benne van a pakliban, hogy tobb vasat tart mindenki a tuzben.

Tilos rairni pasira tobbszor, nem veletlenul kussol. Mondjuk mar Snapchaten torolnem.

2020. márc. 19. 17:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, félreértitek, nem olyan képeket küld, normálisakat

A válaszokat meg köszönöm :(

2020. márc. 19. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy törölte magát Tinderről.
2020. márc. 19. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas ez a virtualitás.

Ha megváltoztatja valaki a snapchat nevét egy plusz mosolygós fejjel, akkor már pánikoltok.

2020. márc. 19. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy törölte magát. Amúgy én Instagramon közeli ismerősként tök személyes tartalmú napi storyjait látom egy srácnak és nem utalt arra,hogy bármit is szeretne tőlem.
2020. márc. 19. 19:32
 8/10 anonim ***** válasza:
És szintén Tinderen kezdtünk el beszélgetni
2020. márc. 19. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Oke. De csak kepeket kuld Snapen, es semmi szoveg, kolcsonos chat? Mert akkor tovabbra is dobott. Ha massal atmentem barhova a Tinderrol, akkor ott zajlott a kommunikacio. Ha nem zajlik, dobva vagy.
2020. márc. 19. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia, szoval lanykent irok ne tinderezz tok felesleges

Szerintem nagyon keves a normalis ember

En ma konkretan kifogtam egy olyat, hogy olyan hidegzuhanykent valtott edeskes hangvetelrol egy bunko parasztera, hogy dobbenet volt a folyamatot vegignezni

(Karanten life miatt toltottem le csak )

Ne lepodj meg rajta szerintem az emberek 80%a baromira nem korrekt es oszinte ott, vagy csak dugasra jatszik vagy agyban nagyon defektes

2020. márc. 26. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!