Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
"A szabad kölcsönös szerelmen alapuló boldog párkapcsolat híve vagyok. Egy olyan rendszert szeretnék, ahol ez megvalósulhat mind a nők, mind a férfiak életében."
De bzdmeg!!! Most is szabadon lehetsz szerelmes, meg szabadon valaszthatsz párt!
"A szabad kölcsönös szerelmen alapuló boldog párkapcsolat híve vagyok. Egy olyan rendszert szeretnék, ahol ez megvalósulhat mind a nők, mind a férfiak életében."
Jelenleg pontosan egy olyan rendszerben élsz. A lehetőség mindenkinek adott.
1. Mi történik velem, ha örök szüzességet fogadok, mert egyáltalán nem érdekel és vonz a szex?
2. Az apácák és szerzetesekkel mi lesz?
3. Aki aszexuális, azzal mi lesz?
4. Hogyan felügyelnéd, hogy ki mikor kivel és hol fekszik le?
411: Hogy érted, hogy a dupláznám az egyenlőtlenséget? Pont, hogy javítanék rajta inkább.
Bhad Babie szingli lányként nemrég töltötte be a 18 -at és 300 millió forintot keresett 1 NAP ALATT úgy, hogy még csak nem is kellett szexelnie férfival. Ez az IGAZI EGYENLŐTLENSÉG.
Egyébként csináltam jó csajjal Tinder accountot és Törökországból kaptam az ajánlatokat gazdag óriás házas mercedes amg -s üzletemberektől. Gyakorlatilag nőként megtehetem, hogy 1 évet eltöltök egy ilyen emberrel, a sminkre meg ruhákra adott pénzt befektetem, aztán egész életemben boldogan élhetek a befektetéseimből.
Ugyanezért egy férfinak ÉVTIZEDEKET kell dolgoznia és még akkor sem garantált semmi. Igazából engem már nem is annyira az zavar, hogy nincs nőm, mivel a harmadik világból megkaptam a validációt, viszont az EGYENLŐTLENSÉG csak nem hagy nyugodni.
"Bhad Babie szingli lányként nemrég töltötte be a 18 -at és 300 millió forintot keresett 1 NAP ALATT úgy, hogy még csak nem is kellett szexelnie férfival. Ez az IGAZI EGYENLŐTLENSÉG."
Ez nem egyenlőtlenség. Az a mérhetetlen férfi ostobaság tökéletes bizonyítéka. Ami ellen nem tudsz tenni a szabályaiddal.
Hogyan érhetjük el a pénzügyi függetlenséget 2021ben?
Férfiak: 30 év kőkemény munka. Közben minden egyes fillért félre kell tenni és így is jöhet egy válság, ami elmoshatja az álmokat.
Átlagos nők: 10 év házasság egy gazdag pasival. Amikor ruhára ad pénzt, mindig a felét bitcoinba fektetem. A párkapcsolat végén váláskor és a pasim átal az idő alatt keresett pénz felét megkapom. Közben a munkahelyen kihasználom az éhes férfiakat és a feminista kvótákat, amikkel hamar manageri szintig jutok. Aztán már dől is a lóvé, miközben az időm 90% -át beszélgetős meetingeken meg a facebookon töltöm.
Jó nők: 18 évesen felmegyek az Onlyfansra, ahol 1 nap alatt 300 millió forintot keresek. Közben az instagrammon nőtlenségtől megőrült incel kockázatitőke befektetőknek árulok Nft -ket a fenekemmel 300e forintért. 3 nap alatt be van biztosítva a pénzügyi szabadság.
Ennek ellenére pofáznak a feministák még mindig egyenlőségről meg patriarchátusról valószínüleg pár öreg milliárdos meg sikeres instagram modell miatt, miközben a férfiak 90% -át észre se veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!