Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
Kérdező: Nem kell kigúnyolni egy bántalmazott nő problémáját! Ebből a reakciódból is látsz, hogy mekkora érzéketlen suttyó vagy.
Tőled is meg lehetne kérdezni, hogy ugyanúgy fogadnád-e egy szexi domina "bántalmazását", mint egy kövér, bajuszos, igénytelen nőtől ugyanezt.
"Speckó étrenddel, edzéssel már fél év alatt is látványos eredményt lehet elérni":
Akinek jó a genetikája, annak igen. Többieknek marad a szteroid, szerintem a folytogató barátod is azt fogyasztott.
"Miután viccet csinálsz valaki bántalmazásából": Engem ha bántalmaznak, feljelentem a rendőrségen. Szerintem egy ronda csávóval ugyanezt csinálta volna a csaj is. Tudom hogy megy ez, a bántalmazó jellemzően Chad, a nő meg elnézi neki a viselkedést meg bemagyarázza magának, hogy nem mert ellene tenni.
Kívülről mindig könnyű okoskodni. Egyszerűen undorító vagy, nem is csoda, hogy senkinek nem kellesz.
Te ezek után komolyan azt várod, hogy bárki pozitívan viszonyuljon hozzád? Röhejes, de legalább te leszel az, aki magányosan fog meghalni.
"mégsem tud egy átlagos puncit sem összeszedni.":
Match nélkül hogyan lehetne?
Van bármilyen hobbid, érdeklődésed, ami alapján elmehetnél egy közösségbe? Mielőtt írnád, hogy ez lényegtelen, hadd nyugtassalak meg, én már 18 évesen úgy gondoltam, hogyha valakinek nincs semmilyen hobbija, attól én nem szeretnék semmit.
Lépj már ki a Tinderből, te szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!