Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
Áruld el, te milyen jogon tennél velem bármit? Hm?
Ismerek apácákat. Őket kirángatnád a kolostorból, hogy megerőszakolhasd őket? Mert te a nemi erőszakot akarod törvényesíteni.
>*<
"Nem tudhatod, milyen vagyok a való életben. Az is lehet, hogy én vagyok az a rendes aranyos gyerek, aki virágot hozott neked nőnap alkalmából a munkahelyen. Ott járunk köztetek és egyre többen vagyunk!"
Mármint a rendes pasik? A rendesek? A sikeresek? A normálisak?
Igen, tudom! Hozzámentem egyhez! ÖNSZÁNTAMBÓL!!!! és ha hozzád hasonló f*sszá válna, (nem fog) akkor elválnék, ÖNSZÁNTAMBÓL!!!
Vannak rendes pasik...rengeteg (szerintem)
A te szemelyiségedet, maximum 1-2 honapig tudod rejtegetni. Egy Nő atlát rajtad ennyi idő alatt. Az ügyesebb tinderesek meg kb azonnal!
Ezert vagy egyedul!
387 Nem volt róla szó?
- Ha egyedül maradok, adót kell fizetnem. Még pluszban. A kétszázezres fizumból.
- Nem lehet házasságon kívül szexelni. Tehát nem szexelhetek.
- Ha hozzámegyek valakihez, nem tudom, hogy nem lesz-e pocsék vele a szex.
- Mindenki sietne házasodni, hogy ne kelljen adózni és hogy dughasson. Esküvő után derülnének ki a vad dolgok, mert rövid időre mindenki meg tudja játszani magát.
- Nem lehetne 10 évig elválni a férjedtől, akkor sem ha inni kezd, ha bántalmazni kezd, ha kiderül, hogy molesztálja a gyerekedet,csal stb.
- A bevándorló nők nem beszélik a nyelvet, nincs szakmájuk, tehát csak feleségnek jöhetnének be.
Szerinted mindenki örömében szexelne ebben a világban? Nem, ahogy régen sem. A régi világ sem volt jó. Az emberektől nem veheted el a szabadságát.
Igen, a TI részetekről volt róla szó, a kérdező egyértelműen cáfolta hogy azt szeretne
Csak nem akarjátok felfogni amit a másik ír, a csordaszellem vezet titeket, és kb. az eszetek is mint egy bivalycsordának annyi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!