Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
367, nyugi, az én kérdésemre sem tud reagálni, hogy miért legyek valaki mellett 10 évig egy szerződés miatt, ha már nem akarok vele lenni, vagy fordítva, ő jön rá, hogy nem kellek neki, akkor miért legyen velem kényszerből?
Ahogy arra sem reagált, hogy mi van akkor ha olyannal hozna össze a szerződése, akivel nem összeegyeztethető a szexuális habitusunk? Leírtam, annak idején a legelső barátommal hogy jártam, hogy kényszerből és félelemből feküdtem le vele, mert ha nem, megszorongatta a nyakam vagy késsel fenyegetett. Miért kellene kényszerből leszopnom bárkit is?
"Hogy ne élhessék meg a szexuális élményeket, tapasztalatokat? Hogy férjhez menjene esetleg egy hozzadhasonlóhoz?":
Igen
Szánalmas, hogy érdemben egy kérdésre se tudsz válaszolni. Valószínűleg ez a pocsék kommunikáció az egyik oka, hogy senkinek nem kellesz.
>*<
"Hogy ne élhessék meg a szexuális élményeket, tapasztalatokat? Hogy férjhez menjene esetleg egy hozzadhasonlóhoz?":
Igen"
De ez a Nőknek nem lenne jó!!!!!! Ez kizárólag a hozzádhasonló luzereknek lenne jó!
Akkor miért menne bele a tarsadalom 50%a!!!? (A Nők?)
Egyebként, ha oszlszekenyszeritenenek egy hozzadhasonlo f*sszal, én nagyon durván pokollá tenném az életedet. Es szerintem az összes Nő! Nemhogy nem dugnék veled, de még a f*szodra is taposnék! Aztán bizonyitsd be a szexrendorsegnek, hogy én voltam!
Tegyük fel, beválik a kis elméleted, és kényszerházasságokat kötnek.
Mi alapján történne ez? A férfi választ felet? Vagy a nő? Vagy random összeraknak embereket? Ha olyannal raknak össze, aki nem tetszik, és kötelez, hogy nyald ki, stb, mit teszel?
"Egyebként, ha oszlszekenyszeritenenek egy hozzadhasonlo f*sszal, én nagyon durván pokollá tenném az életedet. Es szerintem az összes Nő! Nemhogy nem dugnék veled, de még a f*szodra is taposnék! Aztán bizonyitsd be a szexrendorsegnek, hogy én voltam!":
Nem tudhatod, milyen vagyok a való életben. Az is lehet, hogy én vagyok az a rendes aranyos gyerek, aki virágot hozott neked nőnap alkalmából a munkahelyen. Ott járunk köztetek és egyre többen vagyunk!
"De ez a Nőknek nem lenne jó!!!!!! Ez kizárólag a hozzádhasonló luzereknek lenne jó!":
- Vegyük el Mészáros pénzét és osszuk szét a szegény emberek között, hogy legyen pénzük kenyérre és fűtésre a téli hidegben.
- De ez Mészárosnak és családjának nem lenne jó. Nekik kell az a sok pénz, hogy jó legyen. Nem lennének képesek rosszab körülmények között élni.
Ugyanez van a Chadekkel. Nyilván ha egyszer valaki megtapasztalta, milyen gazdagként, nem fogja élvezni utána a szegény életet és jóval kevésbé fogja értékelni a javakat, amiket úgy kap.
Ugyanakkor ha egy nő egész életében nem szexelt soha és kap egy olyan jóarc, jóképű, de nem modell kinézetű fiút mint én, értékelni fogja és boldog lesz a kapcsolatban. Összességében boldogabbak lesznek a nők is.
"Tegyük fel, beválik a kis elméleted, és kényszerházasságokat kötnek.":
Nem kényszerházasságra gondoltam, csak vissza akarom hozni a 100 évvel ezelőtti kereszténység által kikényszerített szabályokat modern ateista formában.
"És mi lenne, ha a feleséged megtetszene a szexrendőrság egyik férfi tagjának, aki természetesen egy lapátállú Chad lenne és vele csalna téged?":
Nyilván nem lenne jó, de a jelenlegi helyzetnél azért jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!