Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Liebig minimum törvénye ;)
Tudom sajnos, másra is szükség van. Egy tényező kevés.
A 35-ös (ma 20:15-ös) szerintem megfogta a lényeget: az arc folyamatosan, minden helyzetben látszik, szem előtt van, normál esetben nincs eltakarva semmivel. Érthető tehát, ha mind a nők, mind a férfiak számára meghatározó annak helyessége, szépsége. És igazad van, az csak egy az itteni ostoba, haszontalan tanácsok közül, hogy formáld a tested. Semmire nem megy vele az ember, ha az arca olyan, amilyen. Csak sokan erre az életterületre (férfi-nő kapcsolatok) vonatkozóan is ragaszkodnak ahhoz az elképzeléshez, hogy elérhető a siker, csak tenni kell érte, fejleszteni magad. Hát nem. Más életterületekre (pl. munka) ez igaz lehet, de erre nagyon nem. Viszont ugye az nagyon illúzióromboló ám, ha kijelentjük, hogy gyakorlatilag tehetetlenek vagyunk, ha nem nyertünk a genetikai lottón. Kevesen tudják belátni és elfogadni, hogy igenis van olyan az életben, amikor/ahol tehetetlen vagy, érdemben nem tudod aktívan befolyásolni a dolgok alakulását, hiába erőlködsz...
Akkor egyről beszélünk. De ugye akkor ez hazugság, kegyes hazugság a nőktől, h sportolj. Max annyi, hogy nő az önbizalma, de attól még az az 5-10% plusz ami ebből fakad, nem biztos, h elég lesz a kiszemelt nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!