Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket tényleg kizárólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?

Figyelt kérdés

[link]

Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.

2020. dec. 29. 19:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/139 anonim ***** válasza:
47%
Krav Magaz Jiu Jitsu vagy Kik Box..
2020. dec. 29. 20:11
 32/139 A kérdező kommentje:
Tibor, de hallod, volt itt már pár nő aki szerint én is nagy vagyok, pedig szerintem ez csak egy sima viszonylag sportosabb test, semmi nagydarabság nincs bennem. Vagyis szerintem, ami semmit sem jelent. Tehát egy Badri már hatalmas leeht ezeknek a nőknek...
2020. dec. 29. 20:11
 33/139 A kérdező kommentje:

Ja, és akinek az a fő célja, hogy 3 centivel vastagabb legyen a karja, szóba sem jöhet.

Jó, én csak egy biológus vagyok...Szóval hülye vagyok, mert se mérnök, se IT-s nem vagyok.

2020. dec. 29. 20:13
 34/139 anonim ***** válasza:
24%

30: én is sokáig ezt hittem...

Főleg mivel a környezetemben (baráti társaság) olyan nők voltak, akik mindig magyarázták, hogy nekik mennyire nem kellene ilyen férfi, ők intelligensek, és olyan férfit is keresnek.

Én meg elhittem... aztán az évek alatt azt láttam, hogy megjelenik ez az őserő típusú férfi, és az addigi normális, könyvtáros lány, meg óvónő típusú barátnőm is 2 perc alatt dobta sutba az elméleteket, hogy ilyen férfi csak "primitív nőnek kell", és mindegyik engedett a pasasnak.

Azóta tudom, hogy ez a "nekem sosem kellene ilyen pasas, csak a primitív nőknek" duma nem azt jelenti, hogy sosem kellene, hanem azt, hogy savnayú a szőlő, mivel "nincs esélyem ilyen férfire, de ha mégis jön egy, akkor az övé vagyok"

2020. dec. 29. 20:14
 35/139 anonim ***** válasza:
93%
Hát bocs de mikor beszélgetünk az arcodat nézem. Kb 24h - ban azt nézzük, de a férfiak is ugyanúgy instant koccolnak egy karakteres előnytelen arcú nőt, ez van.
2020. dec. 29. 20:15
 36/139 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy eleg agresziv Tysonak izzadt honaljat lefetyeltek csajai Mi meg itt pislogunk.. vegzetsegunkkel munkakkal
2020. dec. 29. 20:15
 37/139 anonim ***** válasza:
0%
Latod el van evolúció b.. va biologuskent nem kell ezt bemutatni
2020. dec. 29. 20:17
 38/139 anonim ***** válasza:
96%
Attól, hogy biológus vagy, még elég primitív céljaid vannak. Hány centivel legyen vastagabb a karod, Istenem. Nőj már fel. Ez a test bőven több, mint elég. Amúgy megnézném én azt az arcot, kétlem, hogy annyira ronda lenne. Menj fel normális társkeresőre (nem tinder) tegyél fel képet az arcodról, testedről és kezdj el ráírni nőkre. Ha csúnyának érzed az arcodat, lehetőleg csúnya arcú nőkre írj jár, és hidd el, sikered lesz. Vagy esetleg nálad is működik a kettős mérce?
2020. dec. 29. 20:19
 39/139 anonim ***** válasza:
100%
probalkiztal e mar plasztikai sebésznel hibaid kijavitasat
2020. dec. 29. 20:23
 40/139 anonim ***** válasza:
32%
yMa mar van arra lehetoseg amit termeszet elrontott ember helyrehozon
2020. dec. 29. 20:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!