Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Ja, és akinek az a fő célja, hogy 3 centivel vastagabb legyen a karja, szóba sem jöhet.
Jó, én csak egy biológus vagyok...Szóval hülye vagyok, mert se mérnök, se IT-s nem vagyok.
30: én is sokáig ezt hittem...
Főleg mivel a környezetemben (baráti társaság) olyan nők voltak, akik mindig magyarázták, hogy nekik mennyire nem kellene ilyen férfi, ők intelligensek, és olyan férfit is keresnek.
Én meg elhittem... aztán az évek alatt azt láttam, hogy megjelenik ez az őserő típusú férfi, és az addigi normális, könyvtáros lány, meg óvónő típusú barátnőm is 2 perc alatt dobta sutba az elméleteket, hogy ilyen férfi csak "primitív nőnek kell", és mindegyik engedett a pasasnak.
Azóta tudom, hogy ez a "nekem sosem kellene ilyen pasas, csak a primitív nőknek" duma nem azt jelenti, hogy sosem kellene, hanem azt, hogy savnayú a szőlő, mivel "nincs esélyem ilyen férfire, de ha mégis jön egy, akkor az övé vagyok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!