Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket tényleg kizárólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?

Figyelt kérdés

[link]

Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.

2020. dec. 29. 19:38
 81/139 anonim ***** válasza:
100%

Najaj, amikor gyúrós edzőtermi filozófusokat összefúj a szél...

nagy megmondások lesznek itt még ma este, én azért lépek.

2020. dec. 29. 21:39
 82/139 anonim ***** válasza:
100%
Okés, itt az ideje elhagyni ezt az oldalt, mert ellepték a nemnormális idióták. Kár érte, nem volt ez rossz régen. :-(
2020. dec. 29. 21:48
 83/139 anonim ***** válasza:

#61: szerintem valószínűleg igazad lehet. Tudok erre közismert példát is, aki a testépítéssel cs*szte szét az arcát. Craig David énekes, aki 2000 körül lett sikeres az első albumával. Itt van két "ilyen volt, ilyen lett" kép párosítás, meg lehet nézni a különbséget:

[link] (ez a debütáló album címlapfotójáról van)

kontra:

[link]

Illetve nyitott szemmel:

[link]

kontra:

[link]

Azért kíváncsi lennék, hogy NŐK melyiket ábrázatát találják vonzóbbnak a kettő közül, khm.

2020. dec. 29. 21:52
 84/139 anonim ***** válasza:
100%
TiborAndras2, a helyesírásod, úgy általában véve az össz írásképed annyira katasztrófa, hogy ennyi hibát már nem foghatsz rá arra, hogy csak elgépelted.
2020. dec. 29. 21:53
 85/139 anonim ***** válasza:
0%
Keresgeljetek a tokeleteseget Muzulmanok majd tele szulik Európát
2020. dec. 29. 21:55
 86/139 anonim ***** válasza:
100%

TiborAndras2-t lője már le valaki.

Meg van főve a pali :)

2020. dec. 29. 21:57
 87/139 anonim ***** válasza:
0%
Jo buli lesz.. Plane csajoknak arab pasik temperametumat ismerve
2020. dec. 29. 21:58
 88/139 anonim ***** válasza:
16%
Ott nincs egyenjogúság meg egyebb fele b sag
2020. dec. 29. 21:59
 89/139 anonim ***** válasza:
100%
TiborAndras2 hahó jól vagy?
2020. dec. 29. 21:59
 90/139 anonim ***** válasza:
0%
Liberalizmus kilugozta europai nok agyát.. nemszulok mert elrontja az alkatom muszlim import majd bemutatja hogy lehet gyarapodo nemzete tenni ezeket a tokeleteseg kereseben leledzo nőket
2020. dec. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!