Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Najaj, amikor gyúrós edzőtermi filozófusokat összefúj a szél...
nagy megmondások lesznek itt még ma este, én azért lépek.
#61: szerintem valószínűleg igazad lehet. Tudok erre közismert példát is, aki a testépítéssel cs*szte szét az arcát. Craig David énekes, aki 2000 körül lett sikeres az első albumával. Itt van két "ilyen volt, ilyen lett" kép párosítás, meg lehet nézni a különbséget:
[link] (ez a debütáló album címlapfotójáról van)
kontra:
Illetve nyitott szemmel:
kontra:
Azért kíváncsi lennék, hogy NŐK melyiket ábrázatát találják vonzóbbnak a kettő közül, khm.
TiborAndras2-t lője már le valaki.
Meg van főve a pali :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!