Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Nekem ez az izomzat pl már sok. Meg a korod is, kinézettől függetlenül.
24N
Az arc nagyon sokat jelent, de főleg csak az online ismerkedésnél.
Amivel sokat lehet javítani, az pont a sport, a normális öltözködés, a beszélőke, a humor.
Az arcodon nem tudsz fejleszteni, ezeken azért lehet.
(mondom ezt olyan férfiként, akinek egy EÜ probléma miatt elég asszimetrikus az arca, eddig sok jót mondtak rám a párjaim, de azt még soha, hogy jóképű vagyok)
Ha megborotválkozol, jó sérót beállítasz (nem divat majomra gondolok, hanem hogy nem lobonc össze-vissza, igényes). Felhúzol egy ízléses inget, mellé egy elegáns övet (nem csillogós dollárjeles övcsatot, nem kell félre érteni csak elegánsat) és egy elegáns órát a balkézre. Nem azért, mert gazdagságot szimbolizál, hanem mert jól néz ki. esztétikus. És egy fekete cipőt a lábra. Esetleg abból is lehet vmi bőr szerűt, mert inghez sport cipő az fura.
PLUSZ kihúzod magad és olyan kiállásod van, mint egy férfinek.
És az sztem többet ér, mint plusz 3 cm a karodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!