Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket tényleg kizárólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?

Figyelt kérdés

[link]

Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.

2020. dec. 29. 19:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/139 anonim ***** válasza:
67%

Nekem ez az izomzat pl már sok. Meg a korod is, kinézettől függetlenül.

24N

2020. dec. 29. 19:40
 2/139 anonim ***** válasza:
83%
De miért kell egyikről lemondani a másikért?
2020. dec. 29. 19:40
 3/139 anonim ***** válasza:
94%

Az arc nagyon sokat jelent, de főleg csak az online ismerkedésnél.

Amivel sokat lehet javítani, az pont a sport, a normális öltözködés, a beszélőke, a humor.

Az arcodon nem tudsz fejleszteni, ezeken azért lehet.

(mondom ezt olyan férfiként, akinek egy EÜ probléma miatt elég asszimetrikus az arca, eddig sok jót mondtak rám a párjaim, de azt még soha, hogy jóképű vagyok)

2020. dec. 29. 19:41
 4/139 anonim ***** válasza:
78%

Ha megborotválkozol, jó sérót beállítasz (nem divat majomra gondolok, hanem hogy nem lobonc össze-vissza, igényes). Felhúzol egy ízléses inget, mellé egy elegáns övet (nem csillogós dollárjeles övcsatot, nem kell félre érteni csak elegánsat) és egy elegáns órát a balkézre. Nem azért, mert gazdagságot szimbolizál, hanem mert jól néz ki. esztétikus. És egy fekete cipőt a lábra. Esetleg abból is lehet vmi bőr szerűt, mert inghez sport cipő az fura.

PLUSZ kihúzod magad és olyan kiállásod van, mint egy férfinek.

És az sztem többet ér, mint plusz 3 cm a karodon.

2020. dec. 29. 19:42
 5/139 anonim ***** válasza:
28%
nekem sokkal bejonnek a 100 kg feletti zsírmalacok.
2020. dec. 29. 19:43
 6/139 anonim ***** válasza:
90%
Dehogynem szàmít. Alapvetően ha az arc nem fog meg, akármilyen test tartozhat hozzá, nem indul bennem meg semmi csak egy testtől. Viszont dícsérendő ha foglalkozik magával valaki, én is azt teszem, ezt nem veheti el tőled senki, jó érzéssel tölti el az embert a saját fittsége szerintem.36/N
2020. dec. 29. 19:44
 7/139 anonim ***** válasza:
57%
Badri Hari pl zsirmalac K 1 Vb nok 130 kg 190 cm magasagahoz es negy biztonsagi ort utott ki egy fel perc alatt Amszterdamba alkapocs toressel es egyebbel tehat.. vanak olyan sportolok akik 100 kg felett vanak es nem zsirmalacok 30 ev elmultaval sem
2020. dec. 29. 19:44
 8/139 anonim ***** válasza:
48%
2020. dec. 29. 19:50
 9/139 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. dec. 29. 19:51
 10/139 anonim ***** válasza:
80%
Úristen ha ezt magyaráuni kell akkor nem csak az arccoddal van baj hanem ami mögötte van.
2020. dec. 29. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!