Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Nem értem az értetlenséged, kérdező. Neked a szerelemhez elég az, hogy egy nőnek formás, sportos teste van? Szerintem nem, max. egy plusz adottság, ami vonzóvá teheti.
Az arc fontos dolog, igen, viszont a szépség bizonyos fokig szubjektív. Most ha belegondolok, nekem pl. egyik szomszéd pasi vagy egyik barátnőm férje sem jön be, mint férfi - nekik meg igen. Feltételezem, nekik az én férjem nem az esetük, pedig én vonzónak találom őt.
És nem, nincs olyan teste, mint neked, sőt, van rajta plusz 10 kiló. De olyan borzasztó jó érzés este odabújni ahhoz a testhez, mert közben magát a férjemet szeretem.
Pedig nem Brad Pitt, mint ahogy a férfiak 95%-a nem az. Csak egy átlagos pasi.
Mire is akarok kilyukadni? Az, hogy kigyúrod magad, maximum egy pluszpont azoknak a nőknek, akik buknak erre a testalkatra, de önmagában kevés. Nekem pl. tök mindegy, ilyen testalkata van-e valakinek.
De hacsak nem vagy olyan csúnya, mint azok a fiúk, akikkel azokat a számítógépes csúnyafiús mémeket szokták csinálni, akkor nem emiatt nincs nőd.
Kérdező, te öaszejönnél valakivel, csak mert jó a teste?
Hagyjuk már, akkor keress csúnya nőt, 30 éves szüzet, azok örülnének bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!