Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket tényleg kizárólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?

Figyelt kérdés

[link]

Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.

2020. dec. 29. 19:38
 101/139 anonim ***** válasza:
96%
Andriska, most már kussolj be, unalmas vagy. Szólj anyádnak, hogy vigye a kakaót, aztán aludj.
2020. dec. 29. 22:58
 102/139 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó tested van, elismerésem a kitartásodért.

Ha a személyiséged is szerethető, találni fogsz barátnőt. N

2020. dec. 29. 23:00
 103/139 anonim ***** válasza:
100%
András most már húzzál a francba! Unalmas a vergődésed, a köpködésed, az ide nem vágó válaszaid. Másol éld ki a frusztrációdat, ne itt. Jelentettelek. Remélem a moderátorok látják majd, mit művelsz itt és kivágnak innen.
2020. dec. 29. 23:39
 104/139 anonim ***** válasza:
0%
juj de szornyu lesz
2020. dec. 29. 23:42
 105/139 A kérdező kommentje:
Ne bántsátok egymást. Nem ér annyit az egész. Peace.
2020. dec. 29. 23:45
 106/139 anonim ***** válasza:
94%
Megkeserülik a nők, kérdező, ha ezzel vállalsz sorsközösséget, nem a tested a baj, nem is a fejed, inkább ami benne van.
2020. dec. 29. 23:47
 107/139 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd el kertesz Imre europa ongyilkos liberalizmusa okfejteset
2020. dec. 29. 23:48
 108/139 anonim ***** válasza:
0%
Aki itt esszel es szivvel aldott meg az Isten elmenekul osszes Nobeldijasunk elhuzott
2020. dec. 29. 23:49
 109/139 anonim ***** válasza:
100%

Azért bírom, hogy a 99-es válaszomban leírtam, hogy az én férjemnek pl. nincs ilyen teste és mégis szeretem, erre lényegében feminista k*rva vagyok :D

A barátnőim férjei meg nem jó pasik szerintem arcra, de biztos ők is feminista k*rvák.

Mert itt nektek ilyen egy tényező agyatok van, hogy szerintetek valakinek össze kell jönnie valakivel, mert annak szép az arca vagy a teste vagy van egy darab jó tulajdonsága. Kiszel Tündének is jó teste volt a fénykorában - meg lehet, most is -, akkor nektek ez elég lett volna, hogy összejöjjetek vele, most őszintén?

A kérdező persze többször sem válaszolt ilyen jellegű kérdésre. Mondom én, hogy nem a fejjel van itt a baj, hanem azzal, ami benne van.

Nektek semmi nem jó :D

2020. dec. 30. 07:47
 110/139 anonim ***** válasza:
0%
Alah majd elhozza nektek az oromhirt mosolyogos szelfit keszithetek mint Merkel mama
2020. dec. 30. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!