Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Jaj, megint ez a nyomorék biológuscsávó. A sokadik rinyakérdésed.
Nem a pofáddal van baj.
Nem a gorillába hajló testeddel.
Nem a végzettségeddel, amivel csomó klassz dolgot lehetne csinálni, de te csak vered a faxod a gyk előtt.
Nem a pénzeddel van baj, amihez egy okos ember esetében a partnernek kb semmi köze akkor sem, ha házasok.
Azzal van baj, hogy irritáló vagy, fszságokon járatod az agyad ahelyett, hogy értelmes dolgokkal foglalkoznál és mindent a nőkért teszel meg a nők köré építesz. Egy igazi balek kutya vagy, aki ha kell is nőnek valaha, akkor is csak annak a tipikus élősködő típusnak, mert a belsőjéből adódóan más nem jut neki, csak a szar.
Szerintem az a férfi, aki a női nem értékrendjére fogja a sikertelenségét, hitvány, selejtes.
Nem vonzod a normális nőket, mert hitvány vagy. Ezért akarsz tetszelegni a pénzeddel.
Ha egy kalap szar vagyok, aki senkinek sem kell és pénzzel is csak annyit tud elérni, hogy a partnernek nem való, nagy nulla nők karolják fel, akkor azért elgondolkodnék azon, hogy miért csak fizetni kellek. Ez pont olyan, mint mikor egy nő mindenkinek csak bszni kell. Nem azért, mert minden férfi csak ennyire tartja a nőket, hanem egyszerűen azért, mert egy kalap szar, akinek csak ez jut.
Kedves TiborAndrás, a 40 éves férfiak 70%-nak nincs gyereke, nem az ilyen korú nők 70%-ának.... ;)
A gyermektelenségért magadnak meg a férfitársaidnak pampogjál, ti választjátok a húszéveseket, az Xboxot meg a haverokat a családalapítás felelőssége helyett.... ;)
Tibi!?
Nem lehet, hogy az a baj veled, hogy egyszerűen túl tökéletes vagy? És egyetlen magyar (de valószínűleg külföldi) nő sem ér fel hozzád?
Én eddig azt láttam a kommentjeid alapján, hogy nem elég, hogy hibád nincs, de még kiemelkedő is vagy mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!