Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Figyelj kérdező!? Nem lehet, hogy egyébként nem az arcoddal van a baj?
Te egyszerűen túl tökletes vagy, minden szavadból sugárzik ez a tény...
Annyiból igaza van a kérdezőnek, hogy ha egy pasi nem jóképű, azt tanácsolják neki, gyúrja ki magát.
Ha meg kigyúrja, azt mondják, mint az egyes válaszoló, hogy nekik nem jönnek be a kigyúrt túl izmos pasik, inkább az átlagosak. (facepalm):D
8 éve vagyok itt, ezt látom én is. Ugyanez megy társkeresés kérdéseknél is. Ha odamegy a nőh9z könyvtárban, ne tegye, ha kvzóban, ott se tegye, utcán végképp ne tegye. Ha nincs csajos baráti társasága, akkor sehol se tegye, de mégis az ő hibája, h egyedül van. De válasz, hogy hol tegye, az nőtöl soha sem jön. Mert ugye minden az arctól függ, hol tegye. Ha jól néz ki, akkor szinte akárhol meghetehi, hogy odamegy a hölgyhöz. Ha nem néz ki jól, akkor sehol se menjen oda. Facepalm, ahogy mondtad.
"Ha meg kigyúrja, azt mondják, mint az egyes válaszoló, hogy nekik nem jönnek be a kigyúrt túl izmos pasik, inkább az átlagosak. (facepalm):D"
Nem kell semmit túltolni.
Akinek ezt tanácsolják, annak a 99%-a eltunyult 150 kilós, vagy pálcika 40 kilós.
Költség haszon elemzés alapján a gyúrás megéri.
Ha viszont elértél egy vonzó sportos állapotot, akkor nagyon sok energia árán tovább gyúhatod magad, de jobban megérné azt a nagyon sok energiát valami egyéb olyan területre fókuszálni ahol gyosan, látványos sikereket érhetsz el.
Egy 45-ös és egy 50-es kar között nincs már nagy különbség, de amikor eléred a 45-öst, akkor utána érdemes lenne a ruházat irányába mozdulni, vagy IQ-ra, stílusra koncentrálni...
De biológus úr ezt nyilván tudja, mert a biológia egyik alap elmélete a Liebig minimum törvénye ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!