Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Kérdező: Te kiakadsz, hogy a csajoknak csak az arc számít.
Utána meg lenéző stílusban beszélsz mindenkiről, aki nem sportos, hogy egyértelműen érződik, hogy kevésnek érzed őket.
Miben más ez, mint az, amikor az arcod miatt vagy kevés?
Ezen gondolkozz el először (bár a jelek szerint az arcot tágan értelmezted, és a fejeddel gond van kívül-belül)
F
Nálam az arc igenis fontos. A test, lakás, pénz, autó stb mind másodlagos. Nyilván ne legyen elhízva, de az az arcán amúgy is látszik. Átlag testalkat nekem már teljesen okés, nem kell kigyúrt, nem kell szálkás. Az arcában viszont lennie kell valaminek, ami megfog. Ha ez nincs meg, vagy kifejezetten csúnya arca van, az nálam sajnos esélytelen.
Ja, nem kérek privátokat "felszínes liba" üzenetekkel, tegnap is kaptam egy hasonló kérdést követően. Fogadjátok el, hogy mindenki szelektál valamilyen módon. Ki így, ki úgy. Én sem felszínes p*csözök le mindenkit, akinek esetleg nem jövök be.
Ez most panaszkodás, vagy társkereső hirdetés?
Nem, nem fognak rád írni
14.-nek.
"Nálam az arc igenis fontos. A test, lakás, pénz, autó stb mind másodlagos."
Aha...és melyik a fontosabb, a szép arc, vagy a gyerek pelenkája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!