Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Figyelt kérdés
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
2020. dec. 29. 19:38
21/139 anonim válasza:
Formen is joval 30 felett meg vb nok volt
22/139 anonim válasza:
18 "Aha...és melyik a fontosabb, a szép arc, vagy a gyerek pelenkája?"
A párhuzamot nem igazán értem. De mivel nem akarok gyereket, gondolom a válasz adott. #14
23/139 A kérdező kommentje:
Jó, én csak 178/84 kg vagyok, de max 4 kiló felesleggel. Naturálba nehéz nyomni. Most meg különösen gondban vagyok, ninc konditerem, otthon nem tudok pl 100 kilót kinyomni, mert nincs hozzá eszközöm, stb (van pár, de nem sok hiányzik, ami kellene).
2020. dec. 29. 20:06
24/139 anonim válasza:
Legy K1 bajnok es lesz tuti vagyok benne UFC csokakat is imádják
25/139 A kérdező kommentje:
Én csak egyet tudok, ha társkeresőn fent voltam, kért egy nő képet, akkor küldöm a testet, mondja: oké, egész jó, de kérnék egy arcot...Ilyenkor vagyok meglőve...Azért kérdeztem ezt az arc dolgot.
2020. dec. 29. 20:07
26/139 anonim válasza:
UNALMAS MÁR!
Csak a magasság számít.
Csak a test számít.
Csak a haj számít....
Amúgy a képen szereplő férfi túl nagy. Nagyon messze van az ideálomtól.
27/139 anonim válasza:
Ja, és akinek az a fő célja, hogy 3 centivel vastagabb legyen a karja, szóba sem jöhet.
28/139 anonim válasza:
Nalam is ez hianyzik sajnos.. Pedig nok szeretik agresziv ramenos Badri Hari fele embereket akik sok penzt ossze tudnak verekedni es barmikor kitorik szembe jovo egyed nyakat.. Ezt a biztonsagot keresik ezt ugy hivjak osero..
29/139 anonim válasza:
Kedves kerdezo kosd fol a gatyadatbes irany tatamin edz kuzdj sportolj legalabb lekotod magad
30/139 anonim válasza:
#28: Azt csak pár primitív nő keresi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!