Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket tényleg kizárólag csak az arc érdekli? Nem számít 1%-ot sem, ha a férfi sportol, nem 100 kilós zsírmalac 30 felett?
Pl magamról mondom, hogy nem vagyok kigyúrt, de szerintem látszik h foglalkozom magammal 36 évesen is amikor már 5/3 férfi majdnem sörhasú vagy legalábbis túlsúlyos, 42 es karom van naturálban, nyárra 45 ig felhozom kemény edzéssel+igényesen öltözködöm. Tényleg semmit sem nyom a latba? Na jó, amellett dolgozik is, van kis lakása. De ezek szerintem ekkorra alap adalékok.
Jó a tested :)
Küldesz képet az arcodról ? Elmondom a véleményemet,ha érdekel.
24/l
"semmi nagydarabság nincs bennem"
Akkor neked testképzavarod van.
Nekem speciel a vékony, szálkás alkat tetszik, nem az ilyren nagydarab szekrények.
Kizárt hogy te 3 centit rárakj a karodra nyárig, ilyen gyors fejlődés csak az edzés első évében van.
Max ha behíznál, de azt meg minek.
Az összkép a lényeg, amit legalább fele arányban az arc határoz meg, sajnos ezt el kell fogadni.
"mert no penzert mindenre kepes "
Ha, ha. Férfit is mindig találsz, aki pénzért bármire képes.
Kizárt hogy te 3 centit rárakj a karodra nyárig,
Mondanám azt, hogy fogadjunk? 99%ban nyerni szoktam ezeket, csak azért mondom. Rá tudom pakolni. 3 kiló súlygyarapodás kell 1 cm kartérfogat növekedéshez. Lehet 2.5 lesz az a 3, de ezt megcsinálom. Persze nehéz, hogy napi 9 órát laborban vagyok. De ha hazaérek sosem tétlenkedek...
A barlang rajz készítés?
Erősen kétlem, hogy nők lettek volna az akkori sámánok/művészek.
:D
... Aki nem értené, hogy vicc, azt szánom.
Annyiból igaza van a kérdezőnek, hogy ha egy pasi nem jóképű, azt tanácsolják neki, gyúrja ki magát.
Ha meg kigyúrja, azt mondják, mint az egyes válaszoló, hogy nekik nem jönnek be a kigyúrt túl izmos pasik, inkább az átlagosak. (facepalm):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!