Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi számit hölgyek anyagilag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számit hölgyek anyagilag jo helyzetben lévő férfinek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 8. 11:30
1 2
 1/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
92%
Szerintem mindenkinek más. A CBA-s Julikának Mucsararöcsögén már az is nagy dolog, ha Petikének van egy 20 éves agyonhasznált BMW-je, meg elvitte őt a helyi pizzázóba hétvégén, másnak meg az sem nagy kunszt, ha a pasinak van egy belvárosi lakása a fővárosban, egy egy éves Mazdája, pár millió FT megtakarítása, megint másnak meg az a "valami" ha a 12. vagy a 2. kerületben van a csókának egy másfél milliárdos háza, magánvitorlása Horvátországban, meg Olaszországban nyaralója.
2020. dec. 8. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Ha önállóan megél.
2020. dec. 8. 11:43
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Számomra annak számít már az a férfi, aki minimum annyit fel tud mutatni, mint én az én koromban (38 éves vagyok). Kifejtve: saját (nem lepukkant) lakást vagy házat, ahol egyedül vagy a gyerekeivel él (nem papa- és nem mamahoteles), saját autót, ami nem baj, ha öreg, mint az enyém is (20 éves), de A-ból B-be elviszi, minimum havi nettó 250 ezres jövedelmet (akkor is maradjon ennyije havonta, ha mondjuk gyerektartást is qfizet) és mindezt hitelek nélkül. Szóval az én szubjektív megítélésem szerint ez számít jó anyagi helyzetűnek.
2020. dec. 8. 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Lakás + gép + fix fizu.

A szintje mások, a nő szintjéhez mérten.

Van akinek az Opel Astra a szint, van akinek a BMW X6

2020. dec. 8. 11:51
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Az anyagi önállóság.
2020. dec. 8. 12:00
 6/13 anonim ***** válasza:
42%

Az "anyagi önállóság", és az "amiből megél" ugyanúgy bármit jelenthet (#1-n igaza van, mindenkinek mást jelent amúgy).

Van aki szerint az anyagi önállóság, hogy egy szobát bérel, van aki szerint az "megél", hogy hó végéig fogcsirkorgatva kitart a pénze, de egy váratlan kiadással már nem tud mit kezdeni, nem jut semmire.

Más meg erre azt mondja, hogy ez még nagyon messze van a függetlenségtől, önállóságtól, az "amiből megél" meg mondjuk nyaralást, szórakozást is magába foglal

Embere válogatja, hogy kinek mit jelentenek ezek a fogalmak.

2020. dec. 8. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Ezeknek a kérdéseknek mi értelme van?

Egyrészt minden nőnek mások az igényei, az egyik nő kiröhög majd ha 100 ezer forintot keresel nettó, a másik meg majd megölel, mert ő még tanuló és nincs saját keresete, ezért rögtön felcsillan a szeme, hogy nem a mirelit fornettit fogja zabálni 300 forintért a suliban, hanem elmentek egy történelmi pincébe középkori ételeket kóstolni.

Fontos a pénz, de ha két olyan ember talál egymásra, ahol ég és föld az anyagi háttér közti szakadék, akkor az egyik visszaélhet ezzel, ahogy a másik is. Egyik oldal se jó. Úgy élni, hogy te még egy moziba se tudod elhívni a barátnőd, vagy úgy érezni, hogy a barátnőd kihasznál téged, mert elviheted Korfura nyaralni.

Válasz a kérdésre: olyat találj, aki hozzád hasonlóan megtudja ugyanazt engedni magának, amit te magadnak, ha a te igényed havi félmilliós luxusban indul, akkor a párod is esténként jacuzziban üljön otthon, akkor nem a pénzről fog szólni a kapcsolatotok.

2020. dec. 8. 12:17
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Tudjon velem úgymond lépést tartani. Tudjuj felesben fizetni a programokat, a kiadásokat, bánjon hasonlóan jól a pénzzel, mint én és keressen nagyjából annyit, mint én. Akkor nem fogja egyikünk életét sem felforgatni a kapcsolat anyagilag és nem kell lemondanunk semmiről, amiről eddig sem.
2020. dec. 8. 12:29
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
250 ezre marad ha kifizette a hitelt? Ahhoz jol kell keresni. En 290 nettot kapok 32 evesen, de ha kimegy a lakashitelem havonta, az -100 ezer ft. Akkor en ezek szerint aljanèp vagyok...
2020. dec. 8. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:
írják itt, hogy "gép" meg "kocsi" stb. Akinek életében nincs jogsija, azokkal mi a helyzet? (teljesen mindegy, milyen okból nem akar jogsit)
2020. dec. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!