Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátomék jobban állnak anyagilag és mi nem, és sokszor kellemetlen helyzetbe kerülök?
Figyelt kérdés
Barátomék jobban elvannak eresztve anyagilag mint mi, gondolnak egyet és vesznek egy hűtőt,új ágyat,asztalt,meg a hűtő tele van tömve kajával és mindennap mást főznek meg naponta több ezret elköltenek erre arra..Nálunk meg fordítva,nincs tele a hűtő sokszor nem is tudunk főt ételt enni,mi nem tehetjük meg azt,hogy gondolunk egyet és veszünk egy százezer forintos ágyat,vagy egy harmincezres üveg asztalt vagy elmegyünk és televásároljuk magunkat kajával... Sokszor ég a pofám mikor a barátom itt van,hogy nálunk nincs tele tömve a hűtő mint náluk..Az egyik szülője beszólt a vacsoránál,hogy egyek és nehogy azt mondjam otthon,hogy náluk nem kaptam kaját...Meg mindig tömni akarnak kajával...Meg a barátom tett egy megjegyzést,hogy nálunk nem lakott jól és ezért zabálta fel náluk a hűtőt...2014. jan. 26. 22:48
1/5 anonim válasza:
ha barátok akkor szerintem nem fontos az, hogy mennyi pénzed van, szerintem ők is tisztába vannak azzal, hogy nem azért nem adsz enni mert sajnálod, hanem azért mert nincs rá keret.
2/5 Mr. Truth válasza:
ezt vele kell megbeszélned... neki meg kell tanulnia disztingválni neked meg el kell fogadnod a helyzetet... Anno én is szer körülmények között éltem és a barátnőm meg marha jól élt...
Most fordult a helyzet mert melozok jó helyen nekem van pénzem ő meg otthon kockul és kiszámolja hány cigit szivhat el... :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha szeret ebböl nem lesz gond. Nekem volt nagyon szegény barátnöm és leszartam.
4/5 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor ez nem szabad hogy probléma legyen. Kellemetlen (nálunk is hasonló a helyzet itthon), de ez van. Én ezt úgy szoktam kiküszöbölni, (hogyha van rá lehetőség), hogy csak akkor hozom haza a srácot, ha már egy ideje együtt vagyunk, ha már valamennyire biztos a kapcsolat. Mondjuk nálunk azért kaja van, legalább hétvégén, de azért látszik a házon, meg a kerten, hogy nem vagyunk nagyon eleresztve....
5/5 anonim válasza:
örök konfliktus lesz.
Főleg ha csávó még egy kicsit nagyképű is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!