Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak semmije sincsen. Nincs saját lakása, van egy régi 12 éves kocsija. Nekem kicsit kellemetlen, mert van saját házam, jó autóm, pörgök. Működhet a kapcsi? 28 évesek vagyunk.
Ha szeretitek egymást, miért ne működhetne? :)
(Egyébként no offense, de miért "kapcsi"? :D)
Amikor megismertem anno a férjemet, a korunknál tekintve egyikünknek sem volt saját háza vagy autója, majd aztán összeházasodtunk és szépen építjük közösen az életünket. Nincs az, hogy ez az enyém, ez a tiéd, így senki nem érzi rosszul magát.
Rossz lehet olyan kapcsolatban élni, ahol ez fő probléma, de ettől már miért ne működhetne a kapcsolat? Erre való a házassági szerződés, ha már valakinek ez ennyire számít.
Amúgy a mai világban szerinted hány embernek van huszonéves korában háza, autója? Hát, nem soknak. Akiknek van, azok vagy a szülők segítségével tettek rá szert vagy kétes ügyekben voltak benne, amiből lett pénzük, vagy éppen hitelt vettek fel, amiből lett házuk, autójuk (vagyis egy pár évig nem saját, hanem a banké...)
Ritka kivétel, akinek huszonéves korára tisztességes munkából, teljesen önmaga által van háza és autója.
Nem ismerlek titeket.
Léteznek viszont olyancsik, akik korábban is pénzcsiért pörcsiztek faszcsin és hozzá szokcsiztak az ezzel járó jólétcsihez.. (saját házcsi, jó kocsi) És már nem is tudnak másként élcsizni, mert megszokták az anyagiak függvénycsijében létező kapcsikat.
De nem hiszem, hogy ez a helyzet itt. Jóhiszemű vagyok. Biztos működhet a kapcsolat, hisz az érzelmi kötődés a lényeg számodra is (gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!