Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tehetnék, hogy minden a régi legyen? Véleményeket, saját tapasztalokat várok párkapcsolatban élőktől. Annyit kérek, hogy csak az írjon aki úgy érzi képes értelmes, hasznos válasszal szolgálni.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy már nem szeret. :/
Ha szeretne, akkor neki is fontos lenne, ha nem is állandóan, hogy együtt legyetek kettesben, közös programok, stb...
Nekem olvasás közben is az volt a véleményem, hogy ő nem szeretett téged annyira, soha, nem csak most, soha, mint te őt. Persze, innen nem tudhatom ő mit érez, de a tettei erre utalnak. Hogy te próbáltál vele kettesben lenni, de nem igényelte, hogy mindig a barátait is hozta magával, hogy téged hanyagolt a bulikon is, aztán meg, amikor (mellesleg, szerintem jogosan) hisztiztél emiatt, még neki állt feljebb, ésatöbbi.
Szerintem ülj le vele, hideg fejjel, és mondd el neki, mit érzel, hogy szerinted már nem szeret úgy, mint régen, és mondd el azt is, hogy miért gondolod így. Ha erre is ingerültséggel reagál- mint mondjuk, egy sarokba szorított állat is úgy reagál, amikor veszélyben érzi magát-, akkor mondd neki, hogy ahogy ő nem igényli a hisztis lányt- aki ugyanúgy te vagy, és ez alapján nem tudott téged úgy elfogadni, ahogy vagy-, akkor te sem igényled egy flegma és nemtörődöm pasi meglétét, és mondd neki, hogy ezzel vége. Ha tényleg úgy van, ahogy mondja, és fontos vagy neki és szeret, akkor látni fogod rajta. Ha viszont nyugodt marad, és simán beleegyezik, akkor csak az alkalomra várt. Sajnálom, innen csak ennyit tudok mondani.
Mellesleg, ez, hogy a megérdemelt hisztijeidet így kezelte, nagyon rossz dolog. A lányok hisztisek, ez van. Én is hisztiztem már egy jó csomószor a barátomnak, mégse fenyegetett emiatt szakítással. Megvárta, amíg lenyugszom, és megbeszéltük a dolgot. Szerintem te is hasonló dolgokkal próbálkozz. Az, hogy te változol és próbálkozol, de nem jársz sok eredménnyel, azt is elmondja, hogy ő nem nagyon akarja a javulást. Ehhez is két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!