Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szakítanom kéne a párommal, de anyagilag eléggé patt helyzetben vagyok?
Szerintem a kapcsolatunk kiégett, és kb csak amiatt nem mentünk még szét, mert anyagilag kölcsönösen jól járunk egymással.
Mindketten lakást akarunk venni, és amíg együtt élünk, tudunk félretenni mindketten ilyen célra. Körülbelül mindkettőnknek összegyűlne év végére annyi önerő, hogy hitelből megoldjuk a dolgot, de ha addig szét megyünk, és szét kéne költözni, akkor nem tudnék többé spórolni, mert egyedül az albérlet túl sokba kerülne. Neki is valószínűleg.
Viszont kb nincs közös pontunk, csak élünk egymás mellett, és konkrétan nincs is közös pontja ennek a kapcsolatnak, nem szexelünk, nem nagyon beszélünk, csak azt, hogy ki mit takarítson, ennyi. Nem vagyunk rosszban, csak ennek így már nincs értelme.
Mit csináljak, nagyon szeretnék saját lakást végre és nem albérletet, de közben jó lenne tiszta lappal indulni a párkapcsolati téren is, de az a mostani helyzetben nem túl kivitelezhető. Az albérlet is ismerősé, tehát sokkal olcsóbb, máshol nem tudnánk ilyen olcsón lakni. Mit tennétek? 26 éves leszek, nincs kedvem túl sokáig pocsékolni a fiatal éveimet sem.
Bele ne menj ilyen kapcsolatba, ilyen életet szeretnél, ami csak az anyagiakon áll?
Nem tagadom, az anyagiak nagggyon fontosak, hazudik, aki mást mond, de csak erre alapozni egy kapcsolatot nagy balgaság. Fiatal vagy még, nem vagy semmivel sem elkésve!
miből gondolod, hogy ha egy bérleti díj mellett nem tudnál takarékoskodni, akkor bírni fogod a törlesztőrészletet, ha külön mész ?
30/f
Sugarbaby keressd a puncs.hun -n a cukrosbácsit.
A gyakori ezen oldalán egy részről vannak az anyagilag, nőügyileg looserek.
Ez nem a te célcsoportod. Más részről vannak olyanok mint én akik eljutottak oda, hogy egy kávét sem szívesen fizetnek nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!