Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy szakítanom kellene, mégsem tudok. Volt már valaki hasonló helyzetben?
ez nem szerelem, már csak megszokás.
Vald be magadnak, félsz váltani.
Én voltam így, és nem a megszokás miatt léptem ki a kapcsolatból évekkel később, mint "kellett volna", hanem azért, mert nem bírtam megemészteni, hogy annyi év után életem szerelme kicsúszik a kezeim közül, és akármivel próbálkozom, egyszerűen nem működik:(
Utólag visszagondolva ezt az "agonizálós" korszakot sem bánom. Minden percében volt valami szép és különleges, még ezekben is.
Ha tényleg nagyon nem fog menni már, és megérsz a szakításra, úgyis érezni fogod, és akkor megteszed. (Ha nem tudjátok mégis megmenteni a kapcsolatot. Mert azon is sok múlik, hogy a párod hogy áll hozzá: elismeri-e, hogy vannak problémák, mik azok, dolgozni akar a kapcsolaton vagy inkább lezárni stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!