Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A pàrjàval külön lettek aztàn ujra összejöttek majd a párja azt mondta megfogvâltozni ezt kb màr vagy 3-szor eljàtszotta de àllitása szerint megfogvàltozni!2017. máj. 3. 07:31
1/12 anonim válasza:
Nem,mert 3. esélyt nem kapott senki.
Aki csak igéri és az első szakítás után se változtat,az nem is fog.
n25
2/12 anonim válasza:
Nem fog megváltozni soha, de te úgyis mindig elhiszed neki, mert jóképű.
3/12 A kérdező kommentje:
Értem !Köszönöm a vàlaszokat!
2017. máj. 3. 07:56
4/12 anonim válasza:
nem.
hülye az a nő vagy férfi aki harmadjára is bedől :D
én max 1 esélyt szoktam adni..ha az is elmegy, akkor szevasz!
5/12 A kérdező kommentje:
Ha pl tett lépêseket és nem csak igérget akkor is hülyesêg esélyt adni?
2017. máj. 3. 08:28
6/12 anonim válasza:
Persze,ilyenekkel tele van a padlas. Nalam nem volt meg,mert elso komoly kapcsolatom evek ota tart,de van sok ismeros akikkel ez tortenik.Van akinek mar 33x is megigertek es megse tortent semmi,hetente kethetente szakitanak ket napra.
7/12 anonim válasza:
Hahaha, mindig tesznek ezek lépéseket, egészen addig, amíg nincsenek újra nyeregben. Tudod mikor fogadnám vissza, nem gyűlölöm magam, hogy ilyenekkel összeálljak :D
Nálam bizonyos helyzetekben második esély sincs, bizonyos helyzetekben van, de 3. már semmiképp nincs. És nem mentség, ha szerelmes vagy, az még nem indok az égvilágon semmire.
8/12 A kérdező kommentje:
Aztmondta hogy szeretne màr velem lenni ugy lefeküdni mert màr nem volt régota érezte hogy kezdtem eltàvolodni tőle és ő êszbekapottigy most teper !Ujmelohelyet is talàlt meg összeakarköltözni majd velem!
2017. máj. 3. 11:51
9/12 anonim válasza:
Ez azérf szerintem sokmindentől fugg.
Miert mentetek anno szet?
Persze addig teper meg lehozza a csillagokat mig nem mondasz neki újra igent.
10/12 anonim válasza:
Voltam. 2x visszafogadtam, ígérgetett mindent, aztán csak rövid ideig tudta fenntartani a látszatot, hogy megváltozott. Nem változott semmit, hiba volt újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!