Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Ha egyértelműen tudod,hogy a másik sráccal ideálisabb lenne a kapcsolat akkor nem értem,hogy mit/min gondolkodsz..
Egy pozitív jelzőt nem írtál a jelenlegi barátodról,ellenben a másikkal.
Tulajdonképen mitől félsz?
Szerintem ha ilyen gondolataid vannak, akkor lépned kell. Természetesen előbb beszéld meg a pároddal, mit érzel és zárjátok le vagy oldjátok meg a helyzetet.
Utána meg ráérsz gondolkodni, kivel és mit akarsz. (Mármint az újra gondolok.)
Tehát: 6 éve élsz egy xar kapcsolatban, és erre az a megoldás, ha még több évet élsz le így. Esetleg kivárod, amíg a párod nem csak szóban agresszív, vagy kidob ő téged. Az sokkal jobb, ha nem 6 évet dobsz ki, hanem 10-et?
Komolyan nem értem a logikádat.
Arra nem mondok semmit, hogy már most ácsingózol a következő után.
Egyszerűbb lenne akkor szakítani, amikor a jelenlegi kapcsolatod xar. Aztán úgy nézelődni a következő után, hogy már szingli vagy.
Ez így undorító, hogy a xart akkor hagyod ott, ha már biztosan megvan az új. És ha az új pasiról kiderül, hogy mégse akkora főnyeremény, akkor maradsz a mostanival?
Mindegy, csak legyen valaki?
kapcsolatfüggő vagy és lusta meg kényelmes.
minden új szerelem rejt magában rizikót, a jobbak ezt tudják, és elfogadják a kihívást, képesek áldozatot hozni.
neked ez az új srác sokat jelent, de annyit mégsem, h. megdolgozz egy új kapcsolatért, mert bizony az munka is, nemcsak rózsaszín köd.
félsz a bizonytalantól, és félsz belerakni munkát.
és akkor inkább maradsz a 6 éves kapcs.-odban, a párodba már nem vagy szerelmes, de vele már megszokott és ismerős minden.
ismerek ilyet, csak pasiban.
lusták vagytok és gyávák.
nem tudtok megdolgozni valamiért, és durván kapcsolatfüggők vagytok.
inkább maradsz a szarba, mert annak a szagát legalább már megszoktad.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!