Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?
81-es ez nem a hogyan kérdés már irtunk példát. Neked kell tudni mivel minden helyzet különböző.
Aki privátot írt nekem ne hari de én csak segítek itt ötletekkel.
Lendítsük tovább a dolgot. A kérdező kérdése általános volt, legalábbis nem emelte ki, hogy a járványhelyzetre vonatkozna.
Így akkor viszont annyival elkanyarintanám, hogy változtassuk a boltot is.
#81:
Amikor nincs járványhelyzet, akkor a sulin/melón/bolton kívül (illetve vegyük ki a postát, bankot, okmányirodát is, azok sorbanállós helyek, a legtöbben alapból feszültek a várakozás miatt, bár megvan az esély, de nem a legjobb terepek) hova jársz még?
Igazából az emberek szórul szóra szeretnék hallani , hogy 2 ember hogyan jött össze, hogyan lettek egy pár.
ergo:
- hol
- mikor
- ki ment oda kihez
- ki mit mondott a másiknak
hát igen sajnos ez változó ha a nulláról indul az ember.
Bár nem nekem szólt a kérdés/kérés, de szívesen leírok pár konkrét példát, hogy hol és hogyan alakult ki több komoly párkapcsolat a közvetlen környezetemben:
A mesterképzésen alatt (History of Art & Architecture) alatt kerestem valami könnyű pénzkereseti lehetőséget és egy barátnőm ajánlására jelentkeztem akt modellnek egy festő kurzusra - amúgy is mindig vonzott a festészet, csak magam béna vagyok hozzá.
Mindenhol különböző szabályok voltak, nálunk közéjük tartozott, hogy a 'modell' és a festők nem cserélhetnek elérhetőséget. A kurzus hat hétig tartott, a végén volt egy kiállítás a kész művekből. Ennek során hívott el az egyik festő srác randira, most, hogy "már nem állunk munkakapcsolatban".
A húgom KRESZ tanfolyamon ismerkedett meg a barátjával. Az órák alatt összebarátkoztak, majd amikor a testvérem megbukott a forgalmin, akkor a srác, aki elsőre átment) felajánlotta, hogy szívesen segít neki megtanulni a különböző parkolásokat. Kimentek este a közeli áruház nyitott parkolójában és órákon át gyakoroltak.
A bátyám vívásedzésen ismerkedett meg a barátnőjével. Ő már három éve csinálta, amikor a lány csatlakozott és nagyon hamar összehangolódtak. Szeptemberben találkoztak először és november elején volt meg az első randijuk, amikor moziba mentek, majd pontosan december másodikán már hivatalosan együtt voltak.
Az egyik barátnőm az egyetemi képzésén ismerkedett meg a párjával, aki már első nap odaült mellé, látva, hogy mindketten ugyanannak az együttesnek a pólóját viselik. Az első csókjuk ennek a bandának az egyik koncertjén történt.
Egy másik barátnőm egy két hónapos, nyári nyelvtanfolyamon találkozott a szerelmével. Ez Párizsban történt (francia nyelvet tanult), és a kurzus végeztével haza kellett mennie Budapestre, de miután egy évvel később végzett az egyetemmel, kiköltözött hozzá. Ezalatt Skype-on és párnapos találkozások során tartották a kapcsolatot.
Egy nagyon jó barátom egy túraközösség egyik túráján találkozott a leendő feleségével. Tekintve, hogy három napig tudtak beszélgetni a gyönyörű természetben, hamar szimpatikusak lettek egymásnak.
Nyilván nem szeretnék megmondani senkinek (főleg így ismeretlenül) hogyan ismerkedjen, hiszen mindenkinek más lehetőségei és igényei vannak. Bárhol és bárhogyan érheti siker az embert, viszont én úgy gondolom a legjobb, amikor személyesen, egy közösségen (legyen az bármilyen akár rövid időre is) belül ismerkednek. Ilyenkor ugyanis általában van egy közös alap (általában valamilyen közös érdeklődés) és nem tűnik a kezdeményezés megalapozatlannak és nem is olyan ijesztő, mint amikor hirtelen leszólít az utcán vagy boltban valaki, akiről pár perccel korábban azt se tudtad, hogy ott van. Ismételten: nincs egy biztos módja/helye az ismerkedésnek.
27/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!