Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?
Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.2020. nov. 15. 15:28
31/102 anonim válasza:
15 Merre laksz? Nembaj a 10 éves korkül(lefele),akkor megyek :D
32/102 anonim válasza:
Énis ugyanebben a cipőben járok mint a kérdező! Én májusban leszek 24 éves és Egerben lakok. Pont tegnap voltam a Lidlbe vásárolni. Már a bejáratban megpillantottam 1 olyan nőt, aki külsőre nagyon az ideálom. Ő is egyből rám nézett és kicsit talán rám is mosolygott. De sajnos egyikünk sem magába volt. Én 1 barátommal voltam. Ő meg 3 másik idősebb nővel. Amúgy a lány 18-20 éves lehetett. Sok évnyi sikertelen próbálkozás és csalódás és társkeresőzés után már énis csak személyesen szeretnék ismerkedni. És a bolt szerintem jó hely erre! Annyi hogy itt Egerben amelyik boltokba járok ott mindenhol az összes bolti dolgozó 30+os tehát én személyzettel nem szeretnék ismerkedni. De! Hogyan szólítsak le 1 épp vásárló lányt? Hogyan úgy hogyha ő magába van és hogyan úgy amikor mással vagy másokkal van? Általában barátnőkkel szoktak lenni az ilyen lányok a boltokban.
33/102 anonim válasza:
Legjobb amit már írtak előttem is ha egyszerű főzéssel kapcsolatos tippeket kérsz tőle. (pl melyik sütőport ajánlja..) Ezzel nem lőhetsz mellé, mert ha segít akkor meg is van a közös téma, ha nem tud akkor meg ki is van szűrve akivel nem érdemes komolyabbra foglalkozni :D
és még a végén megtanulsz főzni is :)
34/102 anonim válasza:
32 Jézusom ne ismerkedgessetek már a boltban mert anélkül is tömeg van haladni se lehet se távolságot tartani. Vásárolj és menj ki gyorsan ne ott körözz csajozgatva... Ááá. Miért nem a bolt előtt csajozgatsz ott jönnek a kiszemeltjeid kifelé, kérdezel valamit kint tőle, ott nagyobb a hely ne már a boltot használd erre.
35/102 anonim válasza:
"ha nem tud akkor meg ki is van szűrve akivel nem érdemes komolyabbra foglalkozni"
Kivéve ha arra gondol, "ez a hülye még sütni sem tud, nekem kell majd etetnem, süssön neki az anyja".
36/102 anonim válasza:
35: logika 0
Ha én kérdezem akkor nyilván azért teszem mert tanulni akarok szóval nem azért hogy rá legyek utalva nem!? De.
37/102 anonim válasza:
#32 vagyok. Egyáltalán nem tudok főzni. Nem is akarok megtanulni. Tehát nálam nem működik ez hogy tippeket kérjek a főzéshez. Más ötletek?🤔
38/102 anonim válasza:
Akkor szedd magad össze, mert egy férfinek is illik legalább egy pörköltet tudni megcsinálni.
39/102 anonim válasza:
Mondtam hogy nem akarok megtanulni főzni és pont!!! Téma lezárva!!!! Nem kértem semmiféle kioktatást!!! -.-
40/102 anonim válasza:
Én meg nem neked irtam a válaszomat hanem a kérdésre írtam, de valamiért mégis te reagáltál rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!