Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?

Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.

2020. nov. 15. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
74%
Hát, milyen szöveggel? Gondolom, kérhetsz segítséget mondjuk recept összetevőhöz.. amúgy nem igazán tudom. Nyilván nem vagyok nyitott az ilyesmire, mert párom van, meg túl fiatal is lennék, de azt mondom, hogy persze, próbálkozhatsz. :)
2020. nov. 15. 18:55
 22/102 anonim ***** válasza:
73%
Szép a szemed, kérhetnék egy fotót az arcodról, mert szeretném látni a szép szádat is.
2021. jan. 25. 16:43
 23/102 anonim ***** válasza:
90%

Ha a pénztárnál van és látszólag neked is szimpi és neki is szimpi vagy, és csak beugrott, hogy vegyen kaját magának és kezében tartja a kaját többet is, és éppen azt se tudja, hogy tartsa, akkor ne félj felajánlani a segítségedet. Pl. még egy helyzet. Vagy ha előtte vagy akkor csinálj neki minél előbb helyet. Engedd eléd, és stb.

Ahogy 4-es írta!

2021. jan. 25. 20:01
 24/102 anonim ***** válasza:
92%

#15-ösnek

Végre egy normális nő :) Nyílván nem zaklatni akarjuk a másikat. De egy próbát mindenképpen megér. És hála a jó égnek vannak nő akik szeretnének ismerkedni a való életben is és nem csak neten.

Egyébként interneten rengetegen vannak... Viszont valahogy nagyon sok esetben egyszerűen nem lesz az egészből semmi sem.

Vannak ott totál csinos csajok akikkel minden rendben. Mégis évek óta fent "rohadnak" az oldalon... Akkor ezek szerint nem minden esetben olyan hatékony az a net.

30F

2021. jan. 26. 09:18
 25/102 anonim ***** válasza:
65%

15 vagyok 😀 sajnos azóta sem jött össze, sem neten sem máshol.

Zárkózottak az emberek és félnek is a másik reakciójától szerintem.

2021. jan. 26. 09:26
 26/102 anonim ***** válasza:
78%

24-es a probléma az hogy az emberek bizonyos oldalakat nem úgy használják, ami annak az oldalnak a valós rendeltetése.

Én baráti kapcsolat építésekor is azzal szembesültem, pedig őszinte lelkesedéssel kezdtem ismerkedni, akkor még nem tudva hogy létezik ilyen, hogy scammer, vagy perverz, pl. chat oldalakon a gép nagy többségébe ilyeneket dobott.

Nem nem hatékony az internet, aki meg csalódott is az már nehezen is ismerkedik látatlan formában, de még a képnél is kérdéses, mert vannak hülye emberek akik más képét használják. Persze gyorsan kiderül egy video chat-nél, de míg a felesleges köröket futja az ember, addigra befásul, ha normálissal találkozik és utána kb. oltári nő szindromába szenved az illető, csak nem úgy, hanem nehezen veszi rá magát, hogy ne meneküljön el. És ez csak a baráti kapcsolatok.

Egyébként nincs abban semmi rossz, ha boltban ismerkedtek. Van aki örülni fog neki, van aki nem, van akinek nehéz az élete és nem veszi észre a közeledést, pedig szimpi leszel neki van aki egyből észreveszi.

Lényeg a lényeg, csak udvariasan és hagy neki teret és időt. Két ember ismerkedését az oda vissza ható vonzalom dönti el úgyis.

2021. jan. 26. 09:28
 27/102 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Igen, én is megcsömörlöttem a nettől, a netes ismerkedéstől teljesen. Akik kiakadtak erre a kérdésre, ők nem tudom, mit gondolnak, talán azt, hogy csak és kizárólag neten kéne ismerkedni?

Szerencsére úgy látom, azért még vannak emberek, akik a valóságot preferálják:) Egyébként időközben még nem vettem rá magam, hogy boltban ismerkedjek, meg volt a topik indítása után egy ígéretesen alakuló kapcsolat-kezdeményem netes társkeresőről. De szerintem egy csomó olyan pasi van (én is, és ismeretségemből rengetegen), akiknek elegük a netes ismerkedésből, és komoly kapcsolatot akarnak, de nincs hol ismerkedni.

Szóval újra szingliként azt mondom, irány a bolt!:) Hajrá szinglik, van remény:)

2021. jan. 26. 23:04
 28/102 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem akik ezt mondják, azokat vagy olyanok találták meg, akiktől menekülnének, vagy párkapcsolatban van és folyamatosan bepróbálkoznak nála, vagy csak szimplán frusztrált, és nem akar ismerkedni, de nem is róla szólt ez a kérdés. Én mindig javaslom inkább, hogy inkább boltba ismerkedjenek, mint utcán, mert ott gyakorlatilag visszautasítás nélkül tudja olvasni, hogy a masik szívesen segít, szívesen elegyedik beszélgetésbe vele vagy sem, és így nem kellemetlen senkinek, de ott is kell tudni hogy ismerkedjen, mert ha úgy ismerkedik mint egy alfa hím, akkor ne csodálkozzon hogy ignorálják.

A valóságban jobb ismerkedni, mert ott látsz mindent, de az introvertáltaknak valóságban nehezebb ismerkedniük, mert ők gyakran pl. meneküléssel reagálnak ha tetszik nekik valaki, ez amolyan mozgassal levezetett stressz csökkentés. A csalódott introvertált meg még nehezebb pálya. De azért vannak jelek, hogy valakinek tetszel vagy sem. A kínosan érzi magát és a zavarban van között van különbség.

Csak jó tanács az alakulóban lévő kapcsolattal foglalkozz egyelőre, és ha nem sikerül, akkor kezd bolti ismerkedésbe, mert nem hiányzik senkinek a második szerep.

2021. jan. 27. 14:56
 29/102 A kérdező kommentje:

#28 köszi, nagyon jókat írtál. Tényleg elég sokféle okból kosarazhatnak ki. Nyilván az a hátránya, hogy nem tudom a boltban, ki szingli és ki nem.

Én csak egyszerre egy vasat tartok a tűzben. Az a kapcsolat-kezdeményből már december közepén kiléptem, mert nagyon nem stimmeltünk, szóval annak vége.

Most egy kicsit társkeresőn próbálkozom, de nem nagyon látom értelmét. Eddig barátkoztam a boltban való ismerkedés gondolatával, mert régen sose csináltam ilyet, lassan most már elkezdem.

2021. jan. 27. 20:52
 30/102 anonim ***** válasza:
82%
Szerencsét hozzá! Amire figyelj hogy előfordulhat a vevők vagy az eladók között is akinek most nehéz de azért ilyesmi látszik az arcon. Olyan helyzetbe hagy nekik teret. Amugy ugy is az ado-vevo majd bekapcsol. Csak ne elvárással menj boltba. Ezért írtam hogy a bolt egy olyan hely ahol jó kommunikációval nem kap az ember visszautasitast, hanem csak élményt csalodas mentesen. Mivel itt ugy tud az ember kérdezni hogy a masik ha csak segit es nem partner akkor is jó érzéssel mész mert segítettek es ez az onbizalmadat sem rombolja. Tehat ugy menj boltba hogy boltba mész de nyitva vagy minden lehetosegre.
2021. jan. 28. 00:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!