Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?

Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.

2020. nov. 15. 15:28
 71/102 A kérdező kommentje:
70- jó meglátás. Most úgy tűnik, alakul nekem valami egy régi ismeretségből (remélem, komoly), szóval eddig nem is kellett bevetnem ezeket a boltos ötleteket. De ha úgy adódik még, hogy szükségem lesz rá, akkor merítek innen, klassz ötletek vannak itt. Sztem egy kamu kérdés se gáz, csak hogy megtörje a jeget, persze egy közös szimpátia alapján. Olyan kérdés persze még jobb, ami valós, de nem muszáj annak lennie sztem.
2021. márc. 17. 09:06
 72/102 anonim ***** válasza:
59%

Oké, oké csak adj magadnak választ hogy és egy kamu válasz milyen érzés? Csak egy pl. Egy online terep ha vkit megkeresel és helyette válaszolnak az ő nevében kamu válasszal az milyen?

Egy kérdésre kamu választ adni is lehet kellemetlen a kérdezőnek. Pl. Az egyik termékre pl. azt mondja milyen jó és kellemesen édes, te megveszed és félreértelmezhetetlenül keserű. A tudat is, hogy becsaptak mert olyan tulajdonságot szinlelt ami hazugság a termékre nézve és a valós termék nem tehet róla hogy kamuztak neked.

Ez az általad megfogalmazott fogalmi zavar inkább tévedés mert igazából fogalmilag inkább a segítő kérdések közé tartozik minden helyzetben. Azért érezni hogy vki tolakodó vagy őszintén kedvesen a privát szférát meghagyja, mármint itt a térhasználat testbeszédére gondolok és ezt a területet meghagyva kérdezi. Ha többen vannak a polcoknál és közelebb kényszerül akkor ösztönösen bocsánatot kér és megpróbál kijjebb hátrálni. Mármint aki őszinte nem mászik bele az ember arcába. Testbeszéd.

Szerintem boltba az nem kamu ha egy termékre amugy is szükséged van és a termék segít abban hogy bátran odamenj valakihez akinek te is tetszel. Vannak kamu kérdések boltban is de ez nem az a kategória. A kamu kérdés fogalma nem ez.

Ha viszont az ellenkezője van és ezt egyértelműen tudtára is adta a másiknak akkor másodjára az már zaklatás kategória szóval ilyen hibába senki ne essen aki itt kérdez vagy olvas. Vannak árnyaltabb válaszok itt is de amikor egyértelműsiti akkor szépen tovább kell lépni. Ezt azokra gondolva írom, mert ezt is meg kell említeni, akik itt már írták hogy hozzá ne menjen oda senki. Nyílván aki igy ír azt már zaklatták így egyszer. De az se biztos csak ő nem így akar ismerkedni és kellemetlen neki.

2021. márc. 17. 09:46
 73/102 anonim ***** válasza:
50%
A keserű is lehet jó csak akkor tudni kell olvasni a sorok közötz. Magyarán nem mindent elhinni amit mondanak hanem olvasni is és értelmezni is. Csak ezzel kiegészíteném az előző okfejtésem.
2021. márc. 17. 09:50
 74/102 anonim ***** válasza:
60%
*között
2021. márc. 17. 09:50
 75/102 anonim ***** válasza:
0%
#32 És stb vagyok. Innentől már nekem kell segítség nem a kérdezőnek. Wc papirt sem szoktam venni soha azt apum szokta. És abból megvan hogy már nagyon sok éve ugyanazt az 1 fajtát vesszük mindig. Almát se szoktam venni én soha.
2021. márc. 17. 10:34
 76/102 anonim ***** válasza:
82%
🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤣🤣🤣🤣🤣
2021. márc. 17. 10:39
 77/102 anonim ***** válasza:
86%
Apukád be is szokott pelenkázni? 😂😂😂
2021. márc. 17. 10:42
 78/102 anonim ***** válasza:
0%
Téged biztosan
2021. márc. 17. 10:59
 79/102 anonim ***** válasza:
82%
Most lebuktam :(
2021. márc. 17. 11:11
 80/102 anonim ***** válasza:
19%

Engem nőként nem érdekelne, ki milyen tanácstalan. Kérdeztek már így meg, csak megrántottam a vállam, hogy fogalmam sincs, és arrébb mentem.

Ha meg "tipikusan női"-nek hitt cuccokban kérdez, azt is lehet tudni, hogy ő úgy gondolkodik, ehhez egy nőnek értenie kell.

2021. márc. 17. 11:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!