Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik nem találnak párt, miért nem keresnek olyan nőket akik bárkinek elérhetőek?

Figyelt kérdés

Kereslet-kínálat törvénye uralkodik a párkeresés piacon is. Olyat kell megcélozni akikre nincs igazán kereslet.

Például súlyfelesleges, 50 éves, esetleg többgyermekes nőt. Vagy ezek tetszőleges kombinációját. Tuti lesz siker.

ma 14:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
29%

Mert a "bárkinek elérhető" nem a legjobb kategória.

De a lehetségesek közüli választást preferálom én is, hiába várunk akárkire, ha nem jön évtizedekig.

ma 14:21
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert a sikertelenség, csúnyaság vagy egyéb problémák nem szüntetik meg a preferenciákat. Azaz egy ronda ember nem fog automatikusan vonzódni egy másik rondához.

Az más kérdés, hogy egyes férfiak a saját preferenciáikhoz való jogukat úgy élik meg, hogy másokét elvitatják.

ma 14:22
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Attól, hogy valaki külsőre nem előnyös, egyáltalán nem biztos, hogy "bárkinek elérhető". Ne degradáljuk már le egymást!
ma 14:25
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak egy számomra nem vonzó nő jutna, akkor inkább elmennék párszor egy prostihoz.
ma 14:33
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Tehát lényegében teljesen mindegy, hogy ki a párunk, csak legyen valaki?

Hát köszi, de nem.

ma 14:49
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert általában az ember nem csak azért akar valakit, hogy elmondhassa magáról, hogy "nekem aztán van valakim", hanem mondjuk az is szempont, hogy jól érezze magát vele, és netán még esztétikailag is megfeleljen neki.

Akármennyire is szeretnéd, nem lehet mindenre a Mikroökonómia I. tankönyv 30. oldalán leírt gazdasági tapasztalatokat ráhúzni.

ma 15:09
 7/20 anonim ***** válasza:
Alapvetően ez nem ezen múlik. Nekem sajnos az a legnagyobb bajom, hogy nincs is kiből választani mert nem nagyon ismerek nőt. Ezért maradt a hidegre ismerkedés, de mint tudjuk az nem túl hatásos
ma 15:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Mert pl nem az a " kategória" a vonzó számukra.
ma 15:41
 9/20 anonim válasza:
Én keresek Debrecen környékén.
ma 15:44
 10/20 anonim ***** válasza:
31%
Anyád érhető el bárkinek. Csak azért, mert valaki túlsúlyos, elmúlt 50, vagy több gyereke van, nem jelenti azt, hogy össze kellene állnia valami féregtestű, kirohadt fogú, szociopata, alkoholista, funkcionális analfabéta lúzerrel, ettől még az egyedüllét is toronymagasan jobb. Amúgy meg nem tudom, milyen alternatív valóságban élsz, itt is kb napi szinten születnek kérdések arról, hogy valaki kifejezetten a molett/kövér vagy az idősebb nőkre gerjed, de akár 60-70 év felett, nyugdíjas otthonokban is simán lehet ismerkedni, többgyerekes anyák is gyakran házasodnak újra, senki sincs rászorulva a buggyant incelekre.
ma 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!