Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehéz komoly és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehéz komoly és párkapcsolatra párt találnod? Főleg 25 év körüliek érdekelnének.

Figyelt kérdés

Olyan párt nennyire nehéz találnotok aki megbízható, akivel összejöhetne az összeköltözés, idővel a gyereketvállalás, stb?

Én ebben a korban vagyok és szerintem rohadt nehéz.

ma 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Ha férfi vagy le is húzhatod magad a retyón.
ma 10:05
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Lehet nagyon könnyű és nagyon nehéz.

Ha siránkozol és keseregsz, hogy nehéz, akkor lehetetlen.

Ha erőt veszel magadon, és oda mész mindig egy aktuális nőhöz, aki tetszik, akkor könnyű. Nem fog az összes leállni veled, de garantálom, hogy hamar találni fogsz egyet, aki igen.

Ez csak attól függ, hogy mennyire akarod. Az az igazság, hogy a kesergők nem is igazán akarnak párkapcsolatot.

ma 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:
50%

Ez ugyanolyan mintha csak barátot, barátnőt keresne az ember.

Az elején semmi sem biztos, összeköltözés után sem biztos, nem tudni együtt maradnak e, változhat a gyerek kérdés is.

Lehet, hogy megismerkedés után 1 hónappal már elválnak útjaik mert mégsem elég jó.

Ez mindig minden kapcsolatban így van. Vagy összejön vagy nem.

ma 10:12
 4/13 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nehéz, mondjuk gyereket azt nem akarok, szóval olyat keresek, aki szintén nem akar.

De sose ment az ismerkedés, pedig sok helyre járok. A szemezés,flörtölés nem az én világom, félek, hogy leégetem magam. Ezért inkább csak várom, hogy hátha odajön valaki, nyilván csinosan öltözök stb... de mindenki a mobiljával van elfoglalva vagy a saját társaságával. Nem is érdekel már túlságosan ez a téma. Ha jön valaki jön, ha nem, akkor jól érzem magam nélküle is. Akárkiért nem is áldoznám fel a szabadságom, nekem az intellektus nagyon fontos és sajnos sokan nem azok. Akivel nem lehet 2 komoly mondatot váltani, mert csak a szex meg a pia érdekli, az nem nekem való.

ma 10:20
 5/13 anonim ***** válasza:
49%

Ez tényleg általános mindenkinek.

Csak van aki szeretne gyereket van aki nem.

Én nem akarok.

ma 10:26
 6/13 anonim ***** válasza:
30%

A flörtölést én se szeretem, mert színészkedés, de hogy akarod, hogy valaki oda menjen hozzád, ha nem akarsz vele szemezni? A szemezés az, ami beindít mindent, mert verbális kontaktus nélkül megüzenitek egymásnak, hogy tetszetek egymásnak.

ma 10:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltunk a barátaimmal valentinozni (kocsmáztunk) 11 férfi és mindannyian egyedülállóak vagyunk és 22-26 éves kor közöttiek. Teljesen normális és mindenféle forma van köztünk, jóképű, magas, pocakosabb, pacek hajú és kopaszodó is. Mindenki diplomás vagy egyetemista köztünk. Azonban mindannyiunknak nagyon nehéz ismerkedni, szóval nem vagy egyedül.
ma 11:03
 8/13 anonim ***** válasza:
7 "Nyugi" 36 évesen is így vagyunk. A nőknek egyszerűbb.
ma 11:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Talán ha a huszonéves tevepatás csirkék nem azzal jönnének, hogy egy 24 éves srác miért él a szülőkkel , akkor könnyebb lenne. Persze a csirke is a szülőktől akar lepattanni és balekot keres.

" Nem dugok úgy, hogy anyád a másik szobában ül " nagy az öntudat ?!

Még ha ez a másik szoba egy családi ház másik oldalán is van /megtörtént /.

ma 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Milyen nemű vagy?
ma 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!