Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fériak! Érdekelne titeket komoly kapcsolat céljából egy olyan nő, aki...?
3: Engem jobban érdekelne az, hogy ezen felül kompatibilisek lennénk-e más téren!?
(Na, nem mintha én olyan nagy társasági életet élek, csak párban már sokkal kellemesebb a szocializálódás a valós térben)
Álom nő!!!
Mivel alapvetően én is ilyen típus vagyok, így nagyon is érdekelne!
31F
Köszi, ment a zöld mindenkinek!
1-es: természetesen ennél vannak sarkalatosabb pontok, ahol jó ha egyeznek az igények, a kérdés inkább arra irányul, hogy férfiaknál mennyire kizáró ok ez a szociális fóbia.
4: Exem is elég erősen zárkózott típus volt. Mi nagyon sokat beszéltünk és igyekeztem segíteni neki ezen a téren is, amúgy is ilyen wannabe shrink/lelki szemetesláda (ami nem teher, inkább megtiszteltetés 😊) vagyok a baráti körben.
Kellő kommunikációval, támogatással még talán segítségedre lehet a jövőben egy motivátor jellegű, szociális téren nyitott pár. :)
Tl;dr: No problem, "mi" ENFP pasik már csak ilyenek vagyunk. 😅🙃
Attól függ. Ha annyira szociális fóbiád van hogy nem tudok veled egy társaságban megjelenni sem mert reszketsz mint egy kismacska és pánikolsz az azért zavarna.
Ha nincs igényed mások társaságára az időd nagy részében az nem baj, de lehessen néha emberek közé menni mert én személy szerint igénylem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!