Valakit érdekelne komoly kapcsolat? Ismerkednék komoly kapcsolat céljából .46 éves vagyok 2 felnött fiam és 1 középiskolás és egy 5 éves kislányom van .2 éve egyedül élek Tolna megyében .
Szeretném megtalálni a másik felem ,2 kapcsolatom volt egyik 22 évig a másik 5 ig tartott.
2 éve egyedül vagyok .
Fent vagyok egy-két társkeresőn ami tele van szélhámosokkal.
Kihaltak a normális férfiak ??????
Nem vagyok szexbomba hanem egy átlagos nő,ha valaki ugy érzi szimpatikus vagyok írjon nekem.
És ebből ugyan mit tud meg az ember? És még azt mondják a tinik éretlenek...
Nem tudja senki mi érdekel mivel töltöd a szabadidődet. Ha csak egy kívánságom lehet, akkor az az, hogy ennyi idősem én majd ne legyek ilyen besavanyodott "felnőtt".
"Szeretném megtalálni a másik felem"
Ne a másik feled keresd, hanem önmagad. Legyél önmagadban teljes egész. És akkor tud hozzád kapcsolódni egy másik egész. Félemberhez csak félemberek tudnak kapcsolódni, ezért nem találsz egy "normális" férfit sem.
Köszönöm a KEDVES válaszokat .Nem vártam mást .
Nem eltartót keresek ,mert világ életemben dolgoztam ,még gyesen sem voltam csak 1 év gyeden a gyerekeimmel .
Jelenleg Boltvezetőként dolgozom,egész nap még hétvégén is saját családi házban lakom ,senkitől sem függök.
Besavanyodottnak sem érzem magam ,csak egyszerűen hiányzik egy társ.
Ennyi
Köszönöm a KEDVESSÉGETEKET ,igaz nem a másik felem kéne keresni mert ilyen nincs .
Nem volt eddig egyszerű életem 2x szer is becsülettel elbántak velem .De hagytam ez a bűnöm.De talpra álltam és 2 év után ugy érzem rossz egyedül.
Lehet mindenben a rosszindulatot keresni ,és sajnos csak azt keresitek a válaszaitokból kiderül.
Gondolom nagyon boldog emberek vagytok ,kívánom továbbra is legyen így .
Ha nem vagy tanulni a hibáidból miért várod hogy most más lesz?
Ha csak társat keresel előbb utóbb az lesz a vége, hogy csak együtt élsz valakivel akivel van közös gyereked.
Még mindig nem írtál magadról semmit, csak hogy szoktál dolgozni. Húha. Ezt azt egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!