Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves fiú vagyok és az elmúlt 10 évben nekem nem volt semmilyen komoly párkapcsolatom lehet hogy ennek a hatása alatt nem érdekelnek a nők?
34 éves férfiként ennyire töketlen vagy? Járj el minél több programra. A belváros (fővárosról beszélünk) éttermei, kocsmái, pubjai, szórakozóhelyei, zsúfolásig tele időjárástól teljesen függetlenül.
És akkor ott vannak a dolgos hétköznapok. Munka után be tudsz ülni egy edzőterembe, egy vásárcsarnokba, vagy megfűzöd a kollégádat, tartson veled, ha annyira egyedül érzed magad.
Komolyan mondom én sem tartom magam egy belevaló, rámenős formának, de basszus, elképesztően egyszerű szituációk adódhatnak egy-egy könnyed ismerkedésre, vagy akár komolyabbra is. Metrón tolakodás közben elnézést kérsz valakitől, miközben épp fellökitek egymást, vagy egymás lábára léptek, majd egymásra mosolyogtok, beszélgetni kezdtek és kész.
Például a Puskás Stadionnál múlthéten lendületből megküldtem egy lány kezét a metróból kilépve, sűrű bocsizás közepette beszélgetni kezdtünk és egy közös kávézás lett belőle. Adja magát egy adott szitu, viszont kérdés, hogy vagy-e olyan tökös kihasználni ezeket a pillanatokat.
Mar rosszul kezdted fiam...tudod mikor voltal te fiu?? 20ève....
37ffi
Depeche mode bulin kevés nő??? :D
Csomó nőismerősöm imádja.
Szerintem próbálkozz társkeresőn, olyanon ahol vannak szűrési lehetőségek, be is írhatod magadról h szereted a Depeche mode-t. Mondjuk attól is függ, hogy a "lány" alatt mit értesz, tehát jóval fiatalabb nők jönnek csak be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!