Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?
34-es ezzel csak akkor értek egyet, ha a vevő a pénztárossal próbál ismerkedni vagy flörtölni, és mögötte a sor a pékáruknál van, miközben a sor meg menne, mert mindenkinek van mit ügyintéznie és nem érnek rá, pláne most. Ha úgy megy boltba, hogy ő az egyedüli a sorba, akkor no problem, csak azt azért jó ha tudja, miközben beszélget a pénztárossal, az ő teljesítményével játszik, ugyanis a termék blokkolási időt is méri a pénztárgép vannak olyan helyek.
A bolt területén belül viszont miért ne ismerkedhetne. Árufeltöltés közben is mérik az egy raklap áru feltöltését a boltba, vannak ilyen helyek, de amúgy van amikor az eladókkal árufeltöltőkkel is tud kommunikálni az ember, pláne amikor szüksége van valamire, és nem találja, vagy épp csak sétál az eladó a bolt területén pl. vevőként.
Köszi a válaszokat. Én tudok főzni, sütni, szóval a 33-as sütőporos ötlete is tök jó:)
Egyébként egyszer megkérdeztem egy nénit, tényleg segítségkérés miatt (20 évvel idősebb lehetett nálam, szóval tényleg nem ismerkedni akartam:) a fűszerespolcnál, hogy szerinte lehet-e kapni őrölt babérlevelet, vagy csak egyben. És mondta, hogy van őrölt, meg kérdezte, hogy mit főzök, mondtam, hogy vadast. Aztán beszélgettünk még kedélyesen kicsit, na szóval ezt a babérlevelest lehet bevetem akkor még, ha ismerkedni akarok:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!