Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?

Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.

2020. nov. 15. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
0%
Hát mivel én írtam, hogy nem tudok főzni és nem a kérdező ezért nekem írtad de mind1 szia!
2021. márc. 15. 12:42
 42/102 anonim ***** válasza:
22%
Az előző válaszomra értettem, 33 asszem de te arra reagáltál valamiért és én arra regáltam :D
2021. márc. 15. 12:46
 43/102 anonim ***** válasza:
0%
#32 is én voltam 😉
2021. márc. 15. 12:56
 44/102 anonim ***** válasza:
22%
Tudom, csak én nem arra reagáltam hanem a kérdésre. Sikerült végre összrakni?
2021. márc. 15. 12:57
 45/102 anonim ***** válasza:
72%

34-es ezzel csak akkor értek egyet, ha a vevő a pénztárossal próbál ismerkedni vagy flörtölni, és mögötte a sor a pékáruknál van, miközben a sor meg menne, mert mindenkinek van mit ügyintéznie és nem érnek rá, pláne most. Ha úgy megy boltba, hogy ő az egyedüli a sorba, akkor no problem, csak azt azért jó ha tudja, miközben beszélget a pénztárossal, az ő teljesítményével játszik, ugyanis a termék blokkolási időt is méri a pénztárgép vannak olyan helyek.

A bolt területén belül viszont miért ne ismerkedhetne. Árufeltöltés közben is mérik az egy raklap áru feltöltését a boltba, vannak ilyen helyek, de amúgy van amikor az eladókkal árufeltöltőkkel is tud kommunikálni az ember, pláne amikor szüksége van valamire, és nem találja, vagy épp csak sétál az eladó a bolt területén pl. vevőként.

2021. márc. 15. 13:43
 46/102 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én tudok főzni, sütni, szóval a 33-as sütőporos ötlete is tök jó:)

Egyébként egyszer megkérdeztem egy nénit, tényleg segítségkérés miatt (20 évvel idősebb lehetett nálam, szóval tényleg nem ismerkedni akartam:) a fűszerespolcnál, hogy szerinte lehet-e kapni őrölt babérlevelet, vagy csak egyben. És mondta, hogy van őrölt, meg kérdezte, hogy mit főzök, mondtam, hogy vadast. Aztán beszélgettünk még kedélyesen kicsit, na szóval ezt a babérlevelest lehet bevetem akkor még, ha ismerkedni akarok:)

2021. márc. 15. 14:14
 47/102 A kérdező kommentje:
Ja, és továbbgondolva ezt, 37-esnek, ha nem tudsz főzni, lehet megállni mondjuk chips vagy borok előtt, és akár kedvesen megkérdezni a kiszemelt hölgyet, hogy melyiket ajánlja neked.
2021. márc. 15. 14:17
 48/102 anonim ***** válasza:
0%
#32 és stb vagyok. Mondjatok még ilyen ötleteket. Borok nem jó ötlet alkoholt soha sem veszek amióta élek fél liter alkoholt nem nyeltem le. Tehát nekem más ötletek kellenek
2021. márc. 15. 16:31
 49/102 anonim ***** válasza:
49%
Azt akarod hogy felsoroljuk az összes terméket ami a boltban kapható? Bármilyen háztartási termékkel el lehet ezt játszani amihez feltehetően a nők többsége jobban ért mint te, pl: mosópor, mosószer, takarítószer. Odamész, melyiket ajánlja stb. nem is kell hogy érts hozzá csak előny ha mondjuk próbáltad valamelyiket és nem vált be, milyet ajánl helyette?
2021. márc. 15. 17:38
 50/102 anonim ***** válasza:
0%
De ezeket nem szoktam venni. Apukámmal élek és ilyeneket ő szokott venni. Én csak élelmiszert szoktam amik naponta fogyósak pl tej kenyér májkrém szalámi de ezekben meg mindenből nagyon régóta megvan hogy milyeneket veszek. Semmiben sincs szükségem tanácsot kérni hogy milyet vegyek.
2021. márc. 15. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!