Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?

Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.

2020. nov. 15. 15:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
38%
#90 Pontosan!!!
2021. márc. 23. 10:11
 92/102 anonim ***** válasza:
75%

Így be kéne iratkoznod egy főiskolára vagy egy egyetemre vagy egy ügyességi versenyre regisztrálni valahova.

Érdekel valamilyen sport?

2021. márc. 23. 10:14
 93/102 anonim ***** válasza:
92%

#89-nak:

Ehhez (szerintem) nem kell különösebb bátorság, hiszen eleve ott vagytok egymás mellett, általában beszélgettetek is már. Ha nemet mond, akkor se omlik össze a világ. Bárhol érhet elutasítás, mégse begubózva (remélem) élsz a szobádban. Persze lehet várni, hogy majd a másik fél kezdeményez, de ha mindenki csak várna a másikra, egy kapcsolat se születne.

#91-nek:

Szerintem (ismeretlenül) az a problémád, hogy rágörcsölsz a dologra, ami egy roppant taszító vonás. Nem kell másképp beszélni a lányokkal, mint a srácokkal. Ne arra gondolj, hogy egy lánnyal beszélsz, hanem, hogy itt egy szimpatikus ember, akivel ez és ez közös vonás, ismerjük meg jobban egymást. Az alapvető kommunikációs dolgokat pedig már régen meg kellett volna tanulni, kezdve az oviban, amikor először kellett szocializálódni.

27/N

2021. márc. 23. 10:18
 94/102 anonim ***** válasza:
50%

#89 és #91 is én vagyok 1 és ugyanaz a személy vagyok #93 hiába mondod akkor is félek ilyen téren bármit mondasz.

#92 Érdekel pár. Focizok (sajnos jelenleg nem járunk már pont 1 éve a helyzet miatt) és biciklizek 1 barátommal a városba nagyon sokat főként a belvárosba, tereken és lakóházak környékén. És Rally versenyre járunk nézőként északon eléggé sok helyen az országba persze amikor van verseny. Legjobb lenne 1 ilyen versenyen össze ismerkedni lánnyal mert akkor tudnám, hogy a legjobban szeretett hobbimat ő is szereti.

2021. márc. 23. 11:14
 95/102 anonim ***** válasza:
77%

94-es én nőként megértem a félelmeidet. Tippem szerint introvertált vagy.

93-as inkább extrovertált típusúakról írt és a közösség erejéről, mármint hogy baráti társaságban, egyetemi, főiskolai közösségben tudja az ember, hogy találkozik a másikkal, nincs az a drukk, hogy lehet hogy csak egyszer találkoznak, ez is egyfajta drukkot vált ki az emberek egy részében.

És ugye közösségben előbb ismerkedik az ember, mint pl. boltban.

De hidd el terméket keresni nem olyan nagy cucc, ha félsz először férfi eladótól vagy vevőtől kérj segítséget, és legközelebb mikor boltba mész képzeld ugyanezt a hölgyeknél is, ugyanezt az önbizalmat, hogy de mersz megszólalni.

Képzeld el, hogy akihez odamész az meg nem bírja elmondani, hogy hol a termék, mert mondjuk ő is fél, hogy reagálnál?

Megijednél és kihátrálnál, vagy megkérdeznéd ösztönösen, hogy jól van-e, mert nem csak a félelem miatt viselkedhet így valaki és stb és stb.

2021. márc. 28. 07:43
 96/102 anonim ***** válasza:
0%
#95 úristen te nagyon félre értettél!!! Én 1 nagyon kommunikatív és beszédes ember vagyok képzeld rengetegszer szoktam segítséget kérni mind női mind férfi eladóktól. Sőt w legtöbben már ismernek a boltokból ahova rendszereden járok vásárolni. Páran Facebookon is ismerőseim. De mint leírtam 30 alatti eladó egyik boltba sincs ahova járok magyarul vásárlókkal szeretnék ismerkedni. Remélem végre sikerül felfognod!!!
2021. márc. 28. 12:35
 97/102 anonim ***** válasza:
77%
Én nem neked írtam, akkor hanem annak a srácnak aki azt írta a válaszomra (akkor neked feladatokat kell adni hogy mivel menj oda a hölgyhöz és mit mondj kb. valami ilyesmit írtam most nem tudok visszalapozni), hogy pontosan. Ha te voltál akkor te generáltál félreértést.
2021. márc. 28. 17:54
 98/102 anonim ***** válasza:
83%
95-ös ilyen stílusba lejts a boltba is mint amit nekem írtál garantált lesz az off. Rettentően bunkó és hirtelen dühöngő és lenéző vagy. Iszonyat taszító.
2021. márc. 28. 18:36
 99/102 anonim ***** válasza:
75%
* javítom 96-osnak írtam.
2021. márc. 28. 18:37
 100/102 anonim ***** válasza:
50%
Az összes ilyen boltban ismerkedni akarós választ én írtam tehát csak nekem írhattad őket. Én vagyok a 23 éves.
2021. márc. 28. 18:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!