Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 3 gyerekes 40-es férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 3 gyerekes 40-es férfinek milyen esélyei vannak új társat találni?

Figyelt kérdés

A korban hozzá illő nők mennyire fogadják el, ha a férfi az ideje felét a gyerekeivel (is) tölti?

Számít e, ha pl. a férfi jól néz ki és/vagy jómódú?

ma 09:42
A kérdező szavazást indított:
Nem zavarna a 3 gyerek
3 gyerek nekem sok
Ne legyen gyereke
Ha tetszik és szimpatikus, akkor bármit elfogadok
Nem zavar a gyerek de fiatalabb pasit szeretnék
Ne legyen gyereke és fiatalabb pasit szeretnék
17 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

Én 37 vagyok, nálam esélye sincs.

Nem számít a kinézete és a pénze, más gyerekeit semmiképp sem viselem el, sem azt, hogy nem én vagyok az első.

ma 09:46
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell más gyereke. Úgyis én lennék a gonosz mostoha meg mindig ellenségeskedne az ex, plusz uszítaná a gyerekeket. Meg a te összes pénzed is a gyerekekre menne. Azaz a te megélhetésedet is nekem kéne fizetnem. Szóval akkora farkad biztos nincs.
ma 09:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kevés esélye van.
ma 10:03
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyerekem, úgyhogy nem kezdenék egy ilyen férfival.

Célszerű lenne szétnéznie az olyan nők között, akik szintén elváltak, és van gyerekük.

ma 10:04
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kezdtem gyerekes pasival (neki csak egy volt). A gyerekkel nem volt semmi bajom, meg is szerettem, de az, hogy állandóan hármasban csináltak programokat az exfeleséggel, nekem elfogadhatatlan volt. Egyszerűen nem tudtam emiatt bízni benne.

Három gyerekes pasi viszont bocsi, teljesen kizárt. Illetve a korábbi tapasztalatom után minden gyerekes pasi kizárt :D

ma 10:10
 6/21 anonim ***** válasza:
36%

Itt a legtöbb nő gyerektelen, folyamatos párkapcsolati kudarcokkal. Ez látszik az eddigi válaszokon, illetve a rájuk adott zöld pipákon.

Én elvált nő vagyok, két gyerekkel. Engem az zavarna, ha a férfinek nem lenne gyereke, mivel úgy nem érzi át, milyen az, amikor valaki szülő.

Teljesen reális vagyok, nekem is kell a gyerekeimmel eltöltött saját idő, a férfinak is kell a saját gyerekeivel saját idő.

Hosszú távra tervezve, a gyerekek egyszer kirepülnek, akkor már sokkal több időt tudunk együtt tölteni.

Minden esélyed megvan. Csak ne legyenek irreális elvárásaid.

Sok szerencsét!

ma 10:16
 7/21 anonim ***** válasza:
69%

“Itt a legtöbb nő gyerektelen, folyamatos párkapcsolati kudarcokkal.”

Mondja az elvált nő…

ma 10:20
 8/21 anonim ***** válasza:
27%

Elválni nem ördögtől való. Azért, mert 20 év alatt két ember eltávolodik egymástól nem jelent folyamatos kudarcot.

Kicsit szállj magadba.

ma 10:22
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
8- akkor mi jelent kudarcot, ha nem ez? :D
ma 10:23
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerek nekem sok. Ott mindig van valami valamelyikkel. Egy gyereket el tudok fogadni.
ma 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!