Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 3 gyerekes 40-es férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 3 gyerekes 40-es férfinek milyen esélyei vannak új társat találni?

Figyelt kérdés

A korban hozzá illő nők mennyire fogadják el, ha a férfi az ideje felét a gyerekeivel (is) tölti?

Számít e, ha pl. a férfi jól néz ki és/vagy jómódú?

ma 09:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%

Neked is félresiklott kapcsolatod, akkor mit pofázol másoknak magas lóról?

ma 10:27
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy, ha már ilyen kérdésnél vagyunk, belekérdezek…ha lenne új kapcsolatod, te csinálnál közös programokat, mondjuk havi 3-4 alkalommal az exfeleségeddel és a gyerekekkel? Úgy, hogy a párod nincs ott? Elvárnád, hogy a párod ezt elfogadja?
ma 10:39
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondom, érdemes a többgyermekes szingli anyák közt keresgélni. Most a te korosztályodban, ha valaki gyermektelen, akkor nem valószínű, ha eddig nem akart gyermeket, majd most akar hirtelen hármat. Egy gyermekes nőnél is szerintem necces, nem kizárt, de kevesebb esély van rá. Mennyire kicsik egyébként a gyerekek? Mindenesetre jó külső, jómód, ha valaki normális nyilván sokat dob. Ismerős apja 50 körül lehetett mikor elváltak, 4 gyereke van ( igaz ott a legkisebb is már elmúlt 10 éves), viszont vagány jó kiállású volt és talált is hamar valakit maga mellé. Továbbá fontos, hogy ha van valami dráma az ex feleséggel, akkor ennek ne a jövőbeli barátnő igya meg a levét.
ma 10:41
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az fontos, hogy hány évesek a gyerekek. 16 év alatt nagyon sok időt és törődést igényelnek. Nyilván afölött is, csak akkor már inkább a haverokkal, barinőkkel bandáznak és kevesebbet lógnak a szülőkön. HA itt még óvodás, kisiskolás gyerekek vannak, akkor elég kevés időd marad egy párkapcsolatra. Illetve arról nem volt szó, hogy te elfogadod-e a nő gyerekeit? Úgy, hogy az esetek nagyrészében a nő neveli, tehát ott tkp többet kell a nő gyerekeivel lenned, mint a sajátjaiddal!
ma 10:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan van párom, de van gyerekem is úgyhogy így elméletben tudok csak válaszolni, hogy mi lenne, ha nem lenne párom.

És lehet, hogy ez nem tetszik senkinek, de nekem számítana, hogy jómódú-e a férfi, már csak azért, mert a 3 gyerek az rögtön a fizetésének a felét biztosan elviszi (akár gyerektartás révén, akár mert vele élnek és költeni kell rájuk úgyis), ráadásul azért biztos nem férnek el egy szobában, pláne ha összeköltöznénk és én is vinném a saját gyerekemet nyilván. (Van saját egzisztenciám, de +3 gyerek nem férne el nálam.)

Az, hogy az ideje felét a gyerekeivel töltené, az természetes lenne, sőt, ha nem törődne a gyerekeivel, akkor számomra tárgytalan lenne a férfi. Kérdés, hogy mennyi idősek a gyerekek, mennyit vannak vele (vasárnapi apuk? megosztott felügyelet? vele élnek?), milyen a viszony a volt feleséggel, kijönnek-e az ő gyerekei velem és a saját gyerekemmel, stb. Nagyon sok részleten elcsúszhat a dolog, de önmagában az, hogy vannak gyerekei, nem riasztana vissza.

ma 11:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 éves leszek idén, nekem kizáró ok lenne, mert nem akarok gyereket, mert nem találom meg velük a hangot, és még ha nem is tehetnek róla, idegesítenek - és ebbe beletartozik más gyereke is. Mert nem gondolom, hogy az egyetlen elvárás felém az lenne, hogy viseljem el a gyerekeket és ne undorkodjak feléjük, hanem bizony foglalkozzak velük én is, legyenek közös programok, főzzek-mossak-takarítsak rájuk, csak ehhez még az is hozzájönne, hogy de ne én neveljem őket, mert nem az én gyerekeim.

Viszont rengeteg nő van, akinek ezzel nem lenne gondja. Jobb, ha olyanok között keresel, aki hasonló cipőben jár, mint te.

ma 11:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Keress gyerekes nőt, náluk nagyobb az esélyed!
ma 11:03
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

40-es nő vagyok, ugyancsak elvált, egy (kamasz, már-már önjáró) gyerekem van, aki velem él.

…hát még nekem is sok a 3 gyerek, de alapvetően nem utasítanám el, ha:

- a férfinek normális, önálló életvitele, rendezett körülményei és egzisztenciája van, akárcsak nekem (tehát nem albiban nyomorog, szidja az exét és azért lennék neki jó, hogy hozzám becuccoljon, majd hozza állandó vendégségbe a 3 gyerekét, akiket nekem kellene kiszolgálni ész nélkül, mert én vagyok a nő ugye, a költségeket meg max felezzük mert szercsi-lávcsi :D )

- rendezett, normális kapcsolata van mind a gyerekeivel, mind a volt feleségével. Ebben nyilván belefér az, hogy elmegy pl a gyerekek szülői értekezletére vagy megbeszélés szerint hozza-viszi egyiket-másikat pl edzésre vagy felosztják a nyári szünetet és társai, de nem fér bele a napi telefonálás, a volt családi közös program, ahol elmennek pl ötösben állatkertben, mert Ödönkének ez a kívánsága, én meg vágjak ehhez jópofát, nem ünnepli meg a volt felesége születésnapját, nem ül be hozzá kávézni stb.

- gyerekeink viselkedése mutatja az, milyen szülők vagyunk- az ok, hogy az ember (én is) szereti a gyerekét, de igenis nem ördögtől való felelősen nevelni, szükség esetén kritikusan vagy visszajelezve a problémás pontokat vagy nemet is kell tudni mondani- nálam a legnagyobb redflag, ha apuka mindent megvesz, mindent megenged és neveletlen, elkényeztetett, nagypof..jú kölykök szemtelenkednének adott esetben velem vagy az én gyerekemmel, de akár nyilvános helyen másokkal és nekem égne a bőr a képemen, hogy én velük érkeztem…

- a férfi legyen korrekt és becsületes: aki szidja az exét, de a minimum gyerektartást sem képes megfizetni, azzal én nem akarnék semmit- ha a tulajdon gyerekétől képes lenne elvenni a normális mértékű eltartási díjat (vagy havi 10-20 ezrekkel bohóckodik könyörgésre és megy a rinya, hogy neki is kiadásai vannak), akkor nálam fel is út, le is út. A gyerekeiért mindenkor felelős- tessék korrekten ezt rendezni az exfeleséggel, havonta, fizetéskor, utalás formájában és ha van benne kellő elegancia, nagylelkűség és valóban apának érzi magát, akkor azért igenis néha kérdezzen rá, szálljon bele nagyobb költségekbe, a gyerekei érdekében pl fogszabályzó, szemüveg, versenysport, zeneiskolába hangszer vagy műtét, nyári tábor.

- nem könnyű azért 3 gyereket közösen, házasságban sem elindítani az életben, taníttatni, adni valamit az életkezdésükre. Nekem pl sokat elárul az adott férfi pénzügyi kultúrájáról, hogy ezt hogy képzeli el, milyen terve van és ehhez képest önmagára mi marad havonta vagy megtakarítások szintjén. Nem véletlen az, hogy nekem egy gyerekem van- lett volna igény többre is, de most így elváltan, egyedül helyt állva tudom, a jelenlegi életszínvonalunk OK, több gyerekkel vagy nem saját ingatlanban stb már nem lenne ilyen vidám. Nagyon egyszerűen fogalmazok: a férfinek 3 gyerekkel jóval magasabb szinten kell lennie anyagilag, mint nekem egy gyerekkel- nekem van ingatlanom, jó munkám, átlag feletti jövedelmem, megtakarításom a jövőmre, öregségemre és próbálom a gyerekem útját is egyengetni- nem vagyok milliárdos, felsőosztálybeli… de ilyen szemléletet várnék el a leendő partneremtől is.

- időbeosztás: a fele idő az váltott elhelyezést, osztott nevelést jelent? Nem vetem el élből, de nagyon intelligens, jól szituált, normális személyiségű embereknél működhet esetleg. Ha van benne egy előre, jól kommunikálható, lefektetett és nem adhoc rendszer, akkor még talán OK lehet, de akkor elvárom, hogy egy későbbi szakaszban, egy stabil kapcsolatban ne vagy-vagy relációban menjen a gyerekei kontra én, hanem próbáljon egységet teremteni az életében. Legyen felelős a kapcsolatában is velem, a gyerekeivel is és ne libikókázzon egyik élethelyzetből a másikba. Amíg ez nem tud egységgé szerveződni, addig viszont elvárom, hogy lehessen vele tervezni, szervezni és tartsa be az ígéreteit az idejére vonatkozóan is. 3 gyereknél adódhatnak vészhelyzetek, de az nem OK, hogy veszek pl drága színházjegyeket hónapokkal előre, mert lebeszéltünk mindent és akkor kuka, mert Ödönke behisztizik, az ex meg nem bír vele vagy épp a gyerek szabotálja apuka felnőtt életét.

Nem lehetetlen tehát, de akkor és csak akkor, ha egy 3 gyerekes, váltott elhelyezésben és nevelésben érintett férfi a maximumnál is többet tesz le az asztalra rugalmasságban, személyiségben és felfogja, hogy hány lovat lehet egy s..ggel megülni :)

ma 11:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
18-as, én pont most szakítottam pár hónap után olyan gyerekes pasival, aki szerint rendben van, ha rendszeresen járnak programokra az exszel meg a gyerekkel hármasban. Én ezt egy ideig toleráltam, mert nem volt még gyerekes párom és nem tudtam, mi megengedhető ilyen kapcsolatban, aztán mostanra már annyira rombolta bennem a bizalmat, hogy inkább elengedtem. Örülök, hogy más is megerősíti bennem azt, hogy ilyesmit abszolút nem kell tolerálni, mert orbitális tiszteletlenség az új párral szemben.
ma 11:27
 20/25 anonim ***** válasza:
48%

Nagyon általánosítva ha megnézitek nem mindegy hogy kiről van szó.

Mert egy alacsony keresetű, folyamatosan túlórázó, maszekoló apuka 3 gyerekkel nem sok eséllyel indul.

De mindjárt más a helyzet ha például Magyar Péterről van szó aki le sem tudja vakarni magáról a nőket. A kutya sem nézi hogy neki is három gyereke van, elmondása szerint bőven van jelentkező, válogathatna.

Úgyhogy nagyon nem mindegy hogy apukának van e pénze pl. bejárónőre, bébiszitterre, kertészre, kaját rendelni, nyaralásokra stb, stb ami mellett lesz ideje még egy párkapcsolatra is, úgy hogy a gyerekeit sem hanyagolja el, mert van aki besegít neki.

Nagyon nem mindegy hogy apuka hónapról hónapra él vagy kicsit jobb az anyagi helyzete (így van segítsége).

ma 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!