Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két gyereke a férfinek, mit tegyek?
Van egy férfi, nagyon tetszik nekem, láthatóan ő sem közömbös irántam, de még nem tudok róla sok mindent. Egyedül neveli a két lányát, a körülményeket nem ismerem. Nektek kizáró ok lenne? Ha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, az ossza meg legyen szíves.
32N (gyermektelen)
Ezt csak te döntheted el.
Én speciel nem kezdenék gyerekes nővel, mert nem bírom a gyerekeket, de ez téged ne tartson vissza
Tudok olyan esetről, amikor 5-gyermekes özvegyhez ment feleségül egy hajadon és boldogan éltek halálukig. Persze, ez évtizedekkel ezelőtt volt, de határozottan nem volt érdekházasság.
A Te helyzetedet elképzelhetőnek találom, főleg, ha nem idegenkedsz más gyermekének a felnevelésétől, esetleg közös gyermek/ek/től sem.
F.
Ezt engedd el!
MINDENKI érdekében!
Nekem sem volt tapasztalatom gyereknevelésbe, együtt élésben gyerekkel.
Mégsem volt egy pillanatra sem kérdés, mert az anyukába szerettem bele. A gyerek meg hozzá tartozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!