Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek miért nem jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek miért nem jönnek be a kopasz férfiak?

Figyelt kérdés

Hisz ők tele vannak tesztoszteronnal, ezért is kopaszodtak meg. Testük többi része ugyanakkor szőrösebb lett. A hátuk is végig sötét szőrökkel van teli. Ez valami evolúciós előny. Harc során a nagy lógó hajak veszélyesek, mert az ellenség beleakaszkodhat.

Akiknek van hajuk, ők még csak fiúkák. Kopaszság = igazi férfi.

ma 11:44
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom kopasz, de ez a gondolatmenet nevetségesen ostoba.
ma 11:45
 2/45 anonim ***** válasza:
89%
Honnan veszed, hogy a nőknek (az összesnek!) nem jönnek be a kopasz férfiak?
ma 11:49
 3/45 A kérdező kommentje:

Sajnos általában ez a véleményük. Ha itt gyakorin kérdezik őket, akkor mindegyik hajas babát akar.

ma 11:50
 4/45 anonim ***** válasza:
82%
A kopasz férfiakkal semmi bajom. Viszont a nevetségesekkel nem foglalkozom.
ma 11:50
 5/45 anonim ***** válasza:
85%

Ez a tesztoszteron mánia inkabb csak a férfiaknál téma.

De rágugliztam mert miért ne, és pont az ellenkezőjét írja a net🤷🏻‍♀️

ma 11:52
 6/45 anonim ***** válasza:
90%
A kopasz meg csakcsak, ha amúgy jól áll neki. De a szoros hát teljesen ki van zárva.
ma 11:52
 7/45 A kérdező kommentje:

"De rágugliztam mert miért ne, és pont az ellenkezőjét írja a net🤷🏻‍♀️"

Mit írt?

ma 11:58
 8/45 anonim ***** válasza:
66%
Hagyjuk már. Nekem volt szexkapcsolatom az egyik volt kollégámmal, magas, sportos, jóképű, kopasz - a fél irodát lekúrta, mint később kiderült :D A mostani párom is ugyanilyen kaliberű. Egyáltalán nem hátrány a kopaszság, ha összességében vonzó egy férfi. Ha nem az, akkor hajjal sem lenne vonzó.
ma 12:00
 9/45 A kérdező kommentje:

Persze, hogy lekúrta a fél irodát, mert a kopaszokat szétveti a tesztoszteron. Férfi állatokká válunk.

Esztétikailag viszont nagy hátrányt jelent.

ma 12:03
 10/45 anonim ***** válasza:
93%
Van, akinek jól áll, mert jó a fejformája, helyes az arca és jó a testalkata. Van az a kövérkés, kopasz típus, amiből Dunát lehetne rekeszteni 35 fölötti férfiaknál. Ők kevésbé nyerőek, de igen, hajjal se sokkal több esélyük lenne. Szerintem nem ezen múlik alapvetően. Kivéve, ha valaki a feje búbján kezd el kopaszodni és megtartja a többi haját. AZ nagyon gáz.
ma 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!