Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek miért nem jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek miért nem jönnek be a kopasz férfiak?

Figyelt kérdés

Hisz ők tele vannak tesztoszteronnal, ezért is kopaszodtak meg. Testük többi része ugyanakkor szőrösebb lett. A hátuk is végig sötét szőrökkel van teli. Ez valami evolúciós előny. Harc során a nagy lógó hajak veszélyesek, mert az ellenség beleakaszkodhat.

Akiknek van hajuk, ők még csak fiúkák. Kopaszság = igazi férfi.

ma 11:44
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
85%

Én pont hogy odavagyok a hosszú hajért, ha az jól áll az egyénnek :) Amúgy meg mindenféle hajba jó beletúrni, és igen, nekem szimplán jobban tetszik egy hajas férfi. Ennyi. Ezért nem preferálom a kopaszt.

Nem érdekel a tesztoszteron meg mitököm.

ma 12:08
 12/46 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a hosszú, dús, kicsit göndörkés haj tetszik, mint amilyen a páromnak is van. Az egyik legszebb, legszexibb külső tulajdonsága. Nekem ez tetszik és kész. Nem érdekel, hogy miért ez tetszik vagy hogy mit jelent a hosszú haja (egyébként csak annyit, hogy neki így tetszik), egyszerűen ez ad hozzá a legtöbbet a külső vonzalmához.

Én sem értetlenkedek kismellű nőként azon, hogy sok férfinak miért a nagymell tetszik. Vagy sötétbarna hajjal azon, hogy más miért preferálja a szőkéket vagy vöröseket. Felesleges, hiszen a külső ízlés szubjektív.

(Viszont azt tanácsolom, hogy állj le ezekkel az ostobaságokkal, hogy a kopaszság férfias vagy hogy egy férfiből előjön az állat és meghág akit csak tudsz. Egy ostoba kamaszfiú benyomását kelted.)

ma 12:12
 13/46 A kérdező kommentje:

Hány éves a párod? Csak szólok, hogy előbb utóbb szinte minden férfit elkap a kopaszodás. Akkor majd dobni fogod és keresel egy fiatalabbat, akinek van még haja?

ma 12:19
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Exem elég csúnyán kopaszodott, de olyan alacsony volt a tesztoszteronja, hogy konkétan nekem több volt. Nem emiatt szakítottunk (bár lehet hogy a viselkedésébe, frusztrációjába beleszámított, de na)
ma 12:20
 15/46 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is alkattól függ. Van, aki tényleg elég férfiasan tud kopaszodni. Más meg úgy néz ki mint Toby az Officeból. Nem ugyanaz a kettő.
ma 12:33
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Harmincegy éves és ha az apjából és a nagyapjaiból indulok ki, akkor talán megússza. :D Mindenesetre nyilván ha hosszasan van egymás mellett kettő ember, akkor bizonyos változások akarva-akaratlanul meg fognak történni. Egyikünk se úgy néz ki, mint amikor hét éve megismertük egymást és ez nem baj. Az öregedés nem baj, megvan a maga szépsége.

Viszont te nem erről kérdezel, hanem azon hisztizel, hogy a nőknek külső preferenciái vannak és nem te felelsz meg ezeknek (teszem hozzá, ez se általános, sok nőt nem zavar a kopaszság).

ma 12:40
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

"Hisz ők tele vannak tesztoszteronnal, ezért is kopaszodtak meg."

Nem azért kopaszodtak meg, mert tele vannak tesztoszteronnal, hanem mert a hajhagymák érzékenyebbek a tesztoszteronra, mint más férfiaknak.

ma 13:18
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

"Harc során a nagy lógó hajak veszélyesek, mert az ellenség beleakaszkodhat."

Senkit nem érdekel a nagy lógó haj, ha ott van a tesztoszteron serkentette nagy lógó szakáll.

ma 13:19
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

"Csak szólok, hogy előbb utóbb szinte minden férfit elkap a kopaszodás. Akkor majd dobni fogod és keresel egy fiatalabbat, akinek van még haja?"

Ó persze, sőt előbb-utóbb minden férfit elkap a merevedési zavar, úgyhogy nosza, minden lány legyen tökéletesen boldog akkor is, ha egy impotenssel fiúval randizik.

ma 13:25
 20/46 anonim ***** válasza:
77%
Neked miért nem tetszik a narancsbőr? A női hormonok okozzák (többek között) és kevés olyan dolgok egyike, ami csak nőknek van. Ergo rendkívül nőies. Miért nem vonzó??
ma 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!