Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek miért nem jönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek miért nem jönnek be a kopasz férfiak?

Figyelt kérdés

Hisz ők tele vannak tesztoszteronnal, ezért is kopaszodtak meg. Testük többi része ugyanakkor szőrösebb lett. A hátuk is végig sötét szőrökkel van teli. Ez valami evolúciós előny. Harc során a nagy lógó hajak veszélyesek, mert az ellenség beleakaszkodhat.

Akiknek van hajuk, ők még csak fiúkák. Kopaszság = igazi férfi.

ma 11:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Totál nem igaz hogy Aki kopasz annak magasabb a tesztoszteron szintje… Csak nézz utána

Akkor én meg inkább lennék egy olyannal akinek alacsonyabb, csak ne legyen kopasz.

ma 14:23
 42/46 A kérdező kommentje:

"Téged sem akadályoz meg semmi abban hogy elmenj kezelésekre, samponok, szérumok, ilyenek."

Ezeken már rég túl vagyok.

Samponok nem érnek semmit. Minoxidil képes pár évvel kitolni a hajhullást. Finasteride és hasonló dht blokkolókat biztos nem szedek! Libidó csökkenés és minden nyavalya jár melléje.

ma 14:24
 43/46 anonim ***** válasza:
63%
Kopaszság kizárólag genetika, semmi köze a tesztoszteronhoz.
ma 14:24
 44/46 A kérdező kommentje:

"Van már megoldás a kopaszodásra, a hajbeültetés. Miért nem próbálod ki, ha ennyire zavar?"

Mert még fiatal vagyok, nem állt meg a kopaszodásom.

1.5 millió forint az ára.

Hosszú a felépülési idő (még csak eltakarni se lehet sapkával). Az eredmény sok esetben elég vegyes. Nekem mindenképp ismételni kellene.

ma 14:31
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Miért zavar, hogy sok nőnek nem vonzó a kopaszság? Neked is sokféle okkal veszíthet egy nő a vonzalmából.
ma 14:50
 46/46 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom alapjan baromira nem ferfiak a golyofej es a lenyalt fenyes kugligolyo a nyakon...

Engen irrital... Kiraz a hideg tole. Akkor meg plane ha mindenhol mashol szoros. Intim reszen sem szeretem ha csupasz a pasi .. mint egy nyalas csiga.

A szor ferfias karban kell tartani gondozni de nem lenyirni.

ma 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!