Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek miért nem jönnek be a kopasz férfiak?
Hisz ők tele vannak tesztoszteronnal, ezért is kopaszodtak meg. Testük többi része ugyanakkor szőrösebb lett. A hátuk is végig sötét szőrökkel van teli. Ez valami evolúciós előny. Harc során a nagy lógó hajak veszélyesek, mert az ellenség beleakaszkodhat.
Akiknek van hajuk, ők még csak fiúkák. Kopaszság = igazi férfi.

Totál nem igaz hogy Aki kopasz annak magasabb a tesztoszteron szintje… Csak nézz utána
Akkor én meg inkább lennék egy olyannal akinek alacsonyabb, csak ne legyen kopasz.
"Téged sem akadályoz meg semmi abban hogy elmenj kezelésekre, samponok, szérumok, ilyenek."
Ezeken már rég túl vagyok.
Samponok nem érnek semmit. Minoxidil képes pár évvel kitolni a hajhullást. Finasteride és hasonló dht blokkolókat biztos nem szedek! Libidó csökkenés és minden nyavalya jár melléje.

"Van már megoldás a kopaszodásra, a hajbeültetés. Miért nem próbálod ki, ha ennyire zavar?"
Mert még fiatal vagyok, nem állt meg a kopaszodásom.
1.5 millió forint az ára.
Hosszú a felépülési idő (még csak eltakarni se lehet sapkával). Az eredmény sok esetben elég vegyes. Nekem mindenképp ismételni kellene.

Tapasztalatom alapjan baromira nem ferfiak a golyofej es a lenyalt fenyes kugligolyo a nyakon...
Engen irrital... Kiraz a hideg tole. Akkor meg plane ha mindenhol mashol szoros. Intim reszen sem szeretem ha csupasz a pasi .. mint egy nyalas csiga.
A szor ferfias karban kell tartani gondozni de nem lenyirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!