Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?

Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.

2020. nov. 15. 15:28
 61/102 anonim ***** válasza:
88%
Olyan egy életképtelen balfék lehetsz hogy az nem igaz. Semmilyen tanácsot nem fogadsz meg, nem vagy hajlandó változtatni az életeden minimálisan se és másoktól várod a megoldást de senki nem fogja ezeket helyetted megcsinálni. Így még el fog tartani egy jó pár évig a barátnőszerzés. Nőlj fel, 24 éves vagy ember...
2021. márc. 15. 21:54
 62/102 anonim ***** válasza:
17%
Hol írtam le?🤔 Mutasd már meg!!! Egyedül a főzésről írtam te...
2021. márc. 15. 21:54
 63/102 anonim ***** válasza:
17%
Szóval miről beszélsz csak a szavaimat tudod kiforgatni...
2021. márc. 16. 08:14
 64/102 anonim ***** válasza:
86%
48-as Kérdezd meg melyik almát ajánlja ha van több féle.
2021. márc. 16. 17:06
 65/102 anonim ***** válasza:
0%
😂🤣😅
2021. márc. 16. 18:24
 66/102 anonim ***** válasza:
0%
#32 #48 és stb vagyok. Almát se szoktam venni és lányok se szoktak magukban almát venni. Rossz ötlet ez a miből milyet vegyek mivel mindenből megvan hogy milyet veszek.
2021. márc. 16. 18:26
 67/102 anonim ***** válasza:
79%

Tévedsz mert én szoktam venni almát a többféle almából is tudom milyen almát vegyek! Az alma egészséges gyümölcs. Ha te nem veszed az egy dolog, van hogy mikor megyek boltba abból a típusú almából van, hogy már csak kevés van valószínűleg mert olcsóbb is. :) Szóval rajtam kívül is többen vesznek almát, ergo ha ismerkedni szeretnél időnként egészséges kajákat is vehetsz.

Most miért? Írtam volna, hogy vegyél kelbimbót, és kérdezd meg, hogy milyen kaját lehet készíteni?

Ó, ja nem, mert hát a kelbimbót te értenéd félre, remélhetőleg nem titokzatos pilla rebegtetéssel szólnál a lányhoz kérdezve, mert garantálhatnád, hogy kérdő tekintettel nézne rád, és menekülős tekintettel is.

Várj tudom WC-papírt szoktál venni! Szóval egy igen kreatív kérdés:

Ne haragudj! Hol találom a WC-papírt? Lennél olyan kedves mutatni az utat? Oh, van bőven választék, nedves wc-papír, és nem nedves wc-papír. Tanácstalan vagyok! Tudsz nekem ajánlani egyet?

Lány:

Ár fontos vagy ártól függetlenül ajánljak?

Ha ár fontos és nagyon fontos akkor a legolcsóbbat ajánlom, bár itt két rétegű wc-papír a legolcsóbb, de egyrétegű is szokott lenni bizonyos boltokba.

Hogyha nem fontos, akkor a 3 rétegűt ajánlom vagy a 3 rétegűnél több rétegűt, ha egyáltalán van olyan.

Oh ja illatmentes vagy parfüm áradatú?

Te:

Nem tudom. Te milyen illatokat szeretsz?

Lány:

Nem tudod? Hogy nekem melyik a kedvenc illatom?

A wc-papírnál ez a kedvenc illatom és sorolja.

Mire te:

Oh nem én parfüm illatra gondoltam.

Ő:

Ööööö változó- a lány elgondolkodva magába kamillázik, hogy most mit akarhatsz és stb és stb.

Fantáziára és kreativitásra bízva, hogyan oldod kreatívan a kommunikációt, hogy kellemes társaság legyél.

Bár az illatnál első körbe a wc-papírra legyél kíváncsi, mert azért az illat is már egy privát szféra, bár ha parfüm boltba kérdezed, hogy mit ajánl lány testvérednek, mivel szeretnéd meglepni őt mert ünnepel éppen valamit, és a parfüm általában jó ajándék, ezért ott rákérdezhetsz, hogy mi és miért azt szereti, milyen jó tulajdonságai vannak annak az illatnak, pl. citromfű nyugtat és stb.

Szóval nyugodtan próbálkozz, legfeljebb tapasztalat amit nyersz, ami előre visz a következőhöz, ha nem sikerülne.

Azért forgató könyvet ne kelljen már írni!

2021. márc. 17. 07:27
 68/102 anonim ***** válasza:
75%
Van több termék amit te is szoktál venni, legyél kreatív!
2021. márc. 17. 07:30
 69/102 A kérdező kommentje:
67-es tök jó, ötletes!!! Az 57-es nem érti az alibi-kérdés fogalmát, szóval hogy nem muszály komoly kérdést feltenni a nőnek, így nehéz lesz neki:)
2021. márc. 17. 08:42
 70/102 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező! Én nem alibikérdésnek írnám, mert nem az, ha valaki igazán érdeklődik és szimpatikus a másiknak, és észreveszi, hogy ő is neki, inkább a szimpatikus ember megismerése a hétköznapi napok segítségével, amivel te is ugyanúgy gazdagodsz, mert tippeket és élet könnyítő tippeket is tudsz tanulni egy-egy kreatív hölgytől, ami valljátok be most ebben a járványos helyzetben segítség is. Akikkel ha nem is alakul kontakt vagy csak baráti kapcsolat alakul pl. de nem érzed azt, hogy basszus megint nem sikerült, hanem azt érzed, hogy de jó, nem is tudtad ezt az ötletet, amivel olcsóbban tudsz kaját venni.

Ne alibi kérdést akarj, hanem gondold komolyan a konyhai életed szervezését, ez a titok. Mert akkor nem fogja a másik úgy érezni, hogy most mit akarsz, ne legyen tétje! Csak ismerkedj úgy, hogy kaját veszel, és úgy előbb jön a barát, társ.

2021. márc. 17. 08:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!