Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?

Figyelt kérdés
Arra jutottam, hogy máshol most úgysem lehet, és társkeresési fázisban vagyok. Online társkeresőkből már elegem van. 40 éves, jóképűnek mondott férfi vagyok.

2020. nov. 15. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:
3-as, 6-os: nem az a kérdés, hogy ismerkedni lehet-e boltban, vagy nem. Igenis fogok, mivel nincs más lehetőség most, miattatok hadd ne fogadjak már cölibátust.
2020. nov. 15. 16:32
 12/102 anonim ***** válasza:
14%

Nézd, kérdező, minden jogod megvan ahhoz, hogy boltokban próbálj meg ismerkedni.

De mint nő, elárulom, mi erre nem vagyunk vevők és úgysem fog veled randira menni senki onnan.

2020. nov. 15. 16:39
 13/102 anonim ***** válasza:
86%

A való életben sokszor lehet azt tapasztalni, hogy a vásárló - eladó vagy vásárló - vásárló (akik már nem először találkoznak) között megvan a szimpátia, mondhatni kölcsönös tetszés és figyelem megvan, de....nem mer lépni egyik sem.

Vásárló és eladó vagy pénztáros (tökmindegy) elég sokszor találkozhatnak, vannak akik ugye rendszerességgel, én is voltam így több üzletben is, először mindenki hivatalos, aztán már mosolyog a másik is szia szia, egy idő után már mintha ismerősök lennétek.

De....ha még is egy "Nem" lesz a vége bármelyik fél részéről, akkor remélhetőleg jó sokáig nem jár majd oda a vásárló...mert elég kellemetlen helyzet.

De tény, hogy emiatt sok megismerkedés elúszik a semmibe, majd egy napon észreveszed akár a nő akár a férfi, hogy az illető már mással van.

ÉN azt mondom, hogy nem árt legalább a nevét megtudni az illetőnek, és neten felvenni vele a kapcsolatot...inkább.

2020. nov. 15. 16:39
 14/102 anonim ***** válasza:
10%
Világjárvány közepén nyilván leállnak csevegni a kanos kis fütyivel.
2020. nov. 15. 16:43
 15/102 anonim ***** válasza:
69%

Én örülnék neki ha megszólítanak :) Lidl be jarok legtöbbet 😀

Online nemjön össze , a munkahelyem nem olyan jellegű ..marad a bolt posta ahova jarok

31N

2020. nov. 15. 16:45
 16/102 anonim ***** válasza:
89%

12.-nek.: De, fognak. Én is előszeretettel vadászom boltban, sikerrel.

14.-nek.: Attól, hogy járvány van, az emberek még ismerkednek, és dugnak. Nem mindenki olyan befordult mint te, aki fel is köti majd magát lassan.

2020. nov. 15. 16:47
 17/102 A kérdező kommentje:
Furcsa, hogy néhányan megütköznek (gondolom, ők nők), hogy ismerkedni akarok a boltban. Én nem zaklatásként, vagy bunkón tenném. Emellett meg egy csomó olyan nő ismerősöm panaszkodott (közvetlen kolléganőim, szóval nem kezdenék ki velük), hogy már évek óta egyedül vannak, online befuccsolnak a próbálkozásaik, és hogy a pasik nem szólítják le őket. Szóval van erre igény. Persze én szingli nőre gondoltam, aki ismerkedne. Csak ezt nehéz kiszűrni látásra a boltban...
2020. nov. 15. 17:25
 18/102 anonim ***** válasza:
27%

Egy lényeg!

Tökmindegy melyik nőnek tetszik ez vagy melyiknek nem.

De olyan üzletben próbálkozz inkább ahová nem jársz rendszeresen.

2020. nov. 15. 17:28
 19/102 anonim ***** válasza:
10%

"Én nem zaklatásként, vagy bunkón tenném."

Maga az zaklatás, hogy megteszed. Senki nem kíváncsi rád.

2020. nov. 15. 18:20
 20/102 A kérdező kommentje:
19: haha, nyugi, ezek után rád se:)
2020. nov. 15. 18:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!