Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan (milyen dumával) szólítsam le a boltban a nőket?
Nézd, kérdező, minden jogod megvan ahhoz, hogy boltokban próbálj meg ismerkedni.
De mint nő, elárulom, mi erre nem vagyunk vevők és úgysem fog veled randira menni senki onnan.
A való életben sokszor lehet azt tapasztalni, hogy a vásárló - eladó vagy vásárló - vásárló (akik már nem először találkoznak) között megvan a szimpátia, mondhatni kölcsönös tetszés és figyelem megvan, de....nem mer lépni egyik sem.
Vásárló és eladó vagy pénztáros (tökmindegy) elég sokszor találkozhatnak, vannak akik ugye rendszerességgel, én is voltam így több üzletben is, először mindenki hivatalos, aztán már mosolyog a másik is szia szia, egy idő után már mintha ismerősök lennétek.
De....ha még is egy "Nem" lesz a vége bármelyik fél részéről, akkor remélhetőleg jó sokáig nem jár majd oda a vásárló...mert elég kellemetlen helyzet.
De tény, hogy emiatt sok megismerkedés elúszik a semmibe, majd egy napon észreveszed akár a nő akár a férfi, hogy az illető már mással van.
ÉN azt mondom, hogy nem árt legalább a nevét megtudni az illetőnek, és neten felvenni vele a kapcsolatot...inkább.
Én örülnék neki ha megszólítanak :) Lidl be jarok legtöbbet 😀
Online nemjön össze , a munkahelyem nem olyan jellegű ..marad a bolt posta ahova jarok
31N
12.-nek.: De, fognak. Én is előszeretettel vadászom boltban, sikerrel.
14.-nek.: Attól, hogy járvány van, az emberek még ismerkednek, és dugnak. Nem mindenki olyan befordult mint te, aki fel is köti majd magát lassan.
Egy lényeg!
Tökmindegy melyik nőnek tetszik ez vagy melyiknek nem.
De olyan üzletben próbálkozz inkább ahová nem jársz rendszeresen.
"Én nem zaklatásként, vagy bunkón tenném."
Maga az zaklatás, hogy megteszed. Senki nem kíváncsi rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!