Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
#79-nek írom
Hát itt ez az éhezők viadala tessék kérem szépen!!! *_*
Bár én meg most ettem banán flambét is vacsira :3 Így most tökre békés vagyok <3 Tele a poci lábak fent a puffon sorozatnézés lassan indul meg egy kis kockulás :))) Ja meg youtube-on éppen ocelot macskákat nézek: https://www.youtube.com/watch?v=2oSh_zOaVFk
81-nek
Szívből örülök vannak akinek kijut egy ilyen este, én nem tudom mikor ültem le nyugodtan egy filmet megnézni, nem még sorozatot vagy mikor keltem fel úgy, hogy na ez most pihentető alvás volt. Ezek közül bármelyikkel megelégednék.
Viszont még bennem is megvan a kép amikor este egy jó vacsi után valami meleg alá befekszel, benyomsz egy filmet és minden probléma elszáll legalábbis holnap reggelig.
Macskás videókkal meg óvatosan mert függőséget okoznak:)
Eredeti kérdésre:
Úgy egyébként a fitnessz meg az igényesség, meg ennek az eredménye nyilván figyelemfelkeltő. Ez az vonzás első fokozata.
Az, hogy az "él"-és részleteiben milyen életmódot takar az beszélgetések során deülhet ki. A szimpatikusságot nálam ez gyökereiben határozná (esetleg változtatná) meg. És itt nem a testalkatod és a jókedved kell a többgyerekességgel összehangolni, hanem az a kérdés, hogy a gyermeknevelés felelősségén mit értesz, és hogy gyakorlod.
Ezen kívül a tevékenységed leírásába ahogy a jógát keverted, az számomra önmagába gyanús... azt feltételezem a fogalmazás mód alapján, hogy a jógáról alkotott képed erősen eltér az enyémtől. Ezzel önmagában nics gond, de tapasztalatom szerint ez a "stylus" együtt jár olyan gondolkodásbeli, életszemléletbeli komplexusokkal melyek általában inkább csökkentik a szimátiát nálam.
Ha az érdekel hogy menni esélyed van egy 30-as pasinál egy 20 éves független gyermektelen fiatal lánnyal v lányokkal szemben nos. Nyilván ezért írtad ki a kérdést.
Annyi mint erdőtűzre a vízipisztoly.
3 Periféria csoport jár fel ide panaszkodni.
A soha nem volt nőm incel pasik.
A nem találok pasit akinek szüljek mert szeretnék gyereket. De pasi nincs hozzá nők.
És az elváltam / elhagytak az X számú gyerekkel új pasit keresek nők.
Nekem volt nom, nem vagyok incel, megis itt panaszkodom xd
Kihagytad az "eleg jo vagyok a nonek, jol nezek ki , van eselyem naluk" kerdest.
Én meg házas vagyok, nem akarok válni. Teljesen jól érzem magam a bőrömben, meg van mindenem. Fotelből, hátradőlve olvasgatom ezeket a trollkodásokat, és viccesnek tartom az egészet. Itt mindenki akkora hatalmas nagy kaliber nőkben és férfiakban egyaránt! Akkora világmegváltó vagy bealázó szövegek repkednek jobbról balról, az életben meg szinte nem is látok ilyen virgonc és menő embereket.
Oké, anonym fórum, itt minden tulajdonság értéke osztandó tízzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!