Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szimpatikus,vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?

Figyelt kérdés
30+os,többgyerekes fiatal anyukaként,részben a munkámból adódóan is de nagyon aktívan sportolok,edzek,többnyire fitness,jóga területén,ami elég látványos rajtam,tehát közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren,szeretek bulizni is és szexuálisan is legalább annyira aktív vagyok még mint 20-on évesen,ha nem jobban:)Ezek a külső és belső tulajdonságok mennyire vonzóak,szimpatikusak egy többkisgyerekes anyánál?

2020. nov. 10. 14:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem aki 30+os gyerekes anyával ismerkedik inkább egy csios,házias,családcentrikus nőre vágyik..aki olyan nőt keres külsőre mint Te előnyben részesíti akinek nincs gyereke. Mondom ezt gyerekes nőként.
2020. nov. 10. 17:28
 32/104 anonim ***** válasza:
79%
Nekem szimpatikus,de én nő vagyok.
2020. nov. 10. 17:30
 33/104 anonim ***** válasza:
24%
Az igényességed lenyűgöző a mai agyhalott világban! Fittness, jóga... divatosabbat még nem találtál? Bulikával meg szexszel dicsekedni, meg ezzel a kifelé élő magamutogató stílusoddal nekem akkor sem kellenél, ha egyedül lennél nő a világban. Az értékrendünk ég és föld. Elfelejtetted kiírni hogy hanyan követnek az instán, és mennyi rajongód van, meg hogy mennyien rácskáznak a képeidre. Hmmm, micsoda főnyeremény lehetsz egy ugyanilyen agyhalott konzumidiótának! Nyugi, a többség ilyen, bőven találsz partnert! ;) Sőt, ha még az anált is vállalod, meg a spermát a tükőrről is lenyalod, még a ph-on is sztár lehetsz! Szóval fel a fejjel, a két gyereknél meg lyukas volt a gumi?
2020. nov. 10. 17:47
 34/104 anonim ***** válasza:
40%

Paraszt leszek.

Belsot nem irtal, nekem az jon le, hogy altalaban csak a kulsosegek erdekelnek es a felszinesseg.

Ezt mutatja az is, hogy tultolod a sportot, ezer millio dolgot csinalsz.

A bulizas mit takar? Beba..szni valami diszkoban es ejszakazni? Engem ez taszit, nemcsak noknel, nem iszom alkoholt.

Ami lejott: egy csak a kulsosegekre ado, bulika es sport fuggo, kigyurt, kockas hasu no, aki probalja magat 20 evesekhez merni, mert fel az oregedestol, ezert tulporog es tulkompenzal, veri a nyalat a semmire.

30 vagyok. Keresem a fiatalsagot, de nem az alkesz bulika rudtancos hercegnot, aki csak a kulsejevel henceg.

Oregedni lehet szepen is. Annyira vonzo tud lenni egy magabiztos, eros no, aki nem a kulsosegeknek, trendeknek, reklamoknak akar megfelelni, hanem boldog a sajat boreben. Olyan vagy, mint a legtobb mai no.

Egy atlagos semmilyen pasi vagyok, de az ilyen nok taszitanak.

2020. nov. 10. 17:58
 35/104 anonim ***** válasza:
58%
Miért tetted fel a kérdést ha nem érdekelnek a vélemények? Vagy csak a seggnyalo kommenteket szeretted volna olvasni? Hát ez nem jött össze. Amúgy baromi unszimpatikus az ahogy csak a kulsodet ecseteled, azzal dicsekedsz, a belsodet meg se emlited. Ezek szerint azzal nem tudsz dicsekedni?
2020. nov. 10. 17:59
 36/104 anonim ***** válasza:
26%

Tipikus elférfiasodott nő, aki elkésett és képtelen öregedni.

A pia, bulika, a szex mindenkivel csak legyen valami, az izmosra gyúrom magam és hencegek vele random embereknek, milyen f..sza csávó vagyok.

Ezt az alacsony önbecsülésű pasik csinálják. Lehet neked nagyobb is a kukid, mint az enyém.

2020. nov. 10. 18:02
 37/104 anonim ***** válasza:
18%

Megkerdezed mennyire szimpi. Kapsz nem tetszo valaszt es lepontozod.

Tehat fleszines vagy, es meg a kritikat sem birod....naaagyon vonzo

2020. nov. 10. 18:13
 38/104 anonim ***** válasza:
73%

A nem tetsző válaszok nem a vélemény miatt vannak, hanem a bunkó stílus miatt!

N

2020. nov. 10. 18:19
 39/104 anonim ***** válasza:
23%
Persz hogy amiatt hogyne... Ha leírom hogy nem szeretnék összejönni egy gyerekes anyukával akkor ez a stílus már is bunkó... Aham értem...
2020. nov. 10. 18:21
 40/104 anonim ***** válasza:
17%

Érdekel valakit a lepontozás ezen a noname egóvezérelt oldalom? Hagyjad már!

Ott még megértem a válaszadás hasznosságát, ahol egzakt témák egzak válaszokat kívánnak meg, pl. műszaki, tudományos témák, esetleg pénzügyek. Az ilyen komplexusos, szubjektív kérdéseknél mi értelme van, vagy ki dönti el hogy egy adott vélemény mennyire hasznos? Vagy csak szimplán rózsaszín habos, csillámpóni szivárványos hányást kell írni, és megy érte a jutalomfalat? Nevetséges, de a lepontozó brigád is!

2020. nov. 10. 18:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!