Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
Paraszt leszek.
Belsot nem irtal, nekem az jon le, hogy altalaban csak a kulsosegek erdekelnek es a felszinesseg.
Ezt mutatja az is, hogy tultolod a sportot, ezer millio dolgot csinalsz.
A bulizas mit takar? Beba..szni valami diszkoban es ejszakazni? Engem ez taszit, nemcsak noknel, nem iszom alkoholt.
Ami lejott: egy csak a kulsosegekre ado, bulika es sport fuggo, kigyurt, kockas hasu no, aki probalja magat 20 evesekhez merni, mert fel az oregedestol, ezert tulporog es tulkompenzal, veri a nyalat a semmire.
30 vagyok. Keresem a fiatalsagot, de nem az alkesz bulika rudtancos hercegnot, aki csak a kulsejevel henceg.
Oregedni lehet szepen is. Annyira vonzo tud lenni egy magabiztos, eros no, aki nem a kulsosegeknek, trendeknek, reklamoknak akar megfelelni, hanem boldog a sajat boreben. Olyan vagy, mint a legtobb mai no.
Egy atlagos semmilyen pasi vagyok, de az ilyen nok taszitanak.
Tipikus elférfiasodott nő, aki elkésett és képtelen öregedni.
A pia, bulika, a szex mindenkivel csak legyen valami, az izmosra gyúrom magam és hencegek vele random embereknek, milyen f..sza csávó vagyok.
Ezt az alacsony önbecsülésű pasik csinálják. Lehet neked nagyobb is a kukid, mint az enyém.
Megkerdezed mennyire szimpi. Kapsz nem tetszo valaszt es lepontozod.
Tehat fleszines vagy, es meg a kritikat sem birod....naaagyon vonzo
A nem tetsző válaszok nem a vélemény miatt vannak, hanem a bunkó stílus miatt!
N
Érdekel valakit a lepontozás ezen a noname egóvezérelt oldalom? Hagyjad már!
Ott még megértem a válaszadás hasznosságát, ahol egzakt témák egzak válaszokat kívánnak meg, pl. műszaki, tudományos témák, esetleg pénzügyek. Az ilyen komplexusos, szubjektív kérdéseknél mi értelme van, vagy ki dönti el hogy egy adott vélemény mennyire hasznos? Vagy csak szimplán rózsaszín habos, csillámpóni szivárványos hányást kell írni, és megy érte a jutalomfalat? Nevetséges, de a lepontozó brigád is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!