Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szimpatikus,vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?

Figyelt kérdés
30+os,többgyerekes fiatal anyukaként,részben a munkámból adódóan is de nagyon aktívan sportolok,edzek,többnyire fitness,jóga területén,ami elég látványos rajtam,tehát közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren,szeretek bulizni is és szexuálisan is legalább annyira aktív vagyok még mint 20-on évesen,ha nem jobban:)Ezek a külső és belső tulajdonságok mennyire vonzóak,szimpatikusak egy többkisgyerekes anyánál?

2020. nov. 10. 14:25
 51/104 anonim ***** válasza:
25%
Írd azt amit mindenki olvasni akar és nem pontoznak le:D
2020. nov. 10. 19:04
 52/104 anonim ***** válasza:
29%

46.

Jaaaaj jon a "nincs gyereked" kartya xd isteneeem.

A gyerek nem jelenti azt, hogy ugy kell viselkedned, mint egy 20 eves gazdag p..csa, akinek az elete a kulsosegek, a bulikamulika es piacska meg kinek az agyikojaban landol, persze legyen minel tobb pasival.

Gyerekkel es nelkule is gaz.

2020. nov. 10. 19:05
 53/104 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen szimpatikus vagy számomra!!
2020. nov. 10. 19:07
 54/104 anonim ***** válasza:
20%
49-es. Ideje bombázni a gyk-t hogy haszontalan ebben a kategóriában pontozni. Pontosan ezzel a baromsággal cseszték szét az egészet. Ha valaki veszi a fáradságot és aránylag egy összeszedett választ ad, tehát áldozott az életéből valamennyit, az óriási bunkóság lepontozni. Csak hát a sok lelki sérült örök egyedüllétre kárhoztatott nők ezt csak így tudják feldolgozni.
2020. nov. 10. 19:08
 55/104 anonim ***** válasza:
32%

En leirtam a velemenyem a 34. valasznal. Ez van, nem minden pasi akarja a kis kegyed elvinni egy korre a morrisons bulika utan, bebaszcsizva, megfogva a kis feszes bicepszed es ferfias popod.

A velemenyem kortol, gyerektol fuggetlen.

Majd reggel elolvasom a kommenteket, azert nyugtat, hogy vannak normalis pasik itt xd

2020. nov. 10. 19:10
 56/104 anonim ***** válasza:
40%

Számomra is szimpatikus vagy, de hogy vonzó azt így vakon nem tudom megmondani!

Viszont az hogy nem hanyagolod el magad, csinálsz egy kis ÉN időt is azt jól teszed kell egy kis kikapcsolódás, szerencsés vagy hogy megtudod tenni, megtudod oldani!

2020. nov. 10. 19:18
 57/104 anonim ***** válasza:
55%
A gyerek(ekkel) több szempont is játszik, milyen neműek, koruk, személyiségük,viselkedésük, lelki állapotuk. Nekem legalábbis fontos lenne, viszont ezt a stílust”((életvitellel”)) anyukától.. akkor sem kéne ha ragadna mint rágó a cipőhöz. Engem kiábrándítana.
2020. nov. 10. 19:20
 58/104 anonim ***** válasza:
69%

Én magánügynek tartom azt hogy ki hogy él.

Azonban a szoba jöhető férfiak a több kisgyerekes megjelölésre (bocs ide nem tudok jobb szót) nem igazán fogják leütni egymást.

30 feletti anyuka mondjuk 36-38 2-3 gyerekkel.

Az ebbe a korcsoportba tartozóknak már vagy van saját v eleve nem akar, no pláne a másét nevelni. Az ebbe a rétegbe tartozó nők jó 80%-a gyerekeit egyedül nevelő nő marad.

És ezt úgy mondom hogy az én anyám is ebbe a rétegbe tartozott válás után.

"Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren," Senkit nem fog érdekelni mert ott van melletted a 2-3 gyereked pluszba. Annak meg van rendesen anyagi vonzata.

2020. nov. 10. 21:22
 59/104 anonim ***** válasza:
27%
Akkor játszunk olyat, hogy aki zölben van, azt húzzuk le, aki meg pirosba, azt meg fel. Ki ki melyik csapatban játszik. Aztán csináljunk minimum kettő accountot, azokkal adjuk meg az agyhalott "szép az élet, gondolkodj pozitívan" válaszokat, ezzel felhúzhatjuk 80%-ra mindkettőt. Majd ezekkel az accountokkal nyomjuk le a 70-80%-os felhasználókat 50%-ra. H*lye játék, h*lyékkel szemben. Sőt, lehet gyártani napi 5-10 férfiellenes kérdést is, ahol nagyon könnyedén még 90%-ra is fel lehet húzni az accountokat. Férfiakat támadó és lesajnáló válaszok aranyat érnek a gyk-n. Ennyi a nitja a magas %-oknak.
2020. nov. 10. 21:23
 60/104 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó én benne vagyok:D Elkezdem nyomni a zöldekre mostantól a pirosat. "H*lye játék, h*lyékkel szemben"
2020. nov. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!