Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire szimpatikus,vonzó ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?

Figyelt kérdés
30+os,többgyerekes fiatal anyukaként,részben a munkámból adódóan is de nagyon aktívan sportolok,edzek,többnyire fitness,jóga területén,ami elég látványos rajtam,tehát közel se hagytam el magamat testileg,sőt:)Nagyon igényes nőnek tartom magamat minden téren,szeretek bulizni is és szexuálisan is legalább annyira aktív vagyok még mint 20-on évesen,ha nem jobban:)Ezek a külső és belső tulajdonságok mennyire vonzóak,szimpatikusak egy többkisgyerekes anyánál?

2020. nov. 10. 14:25
 61/104 anonim ***** válasza:
77%
Az,hogy sportolsz,az egy alapdolog egy normális nőnél.Nekem az egész kérdésből csak az jött le,vajon mit csinálhat az a szegény gyerek,miközben az anyja egy online oldalon kelleti magát.Megsúgom csak halkan milyenek az ilyen nők:kiéhezett,magukkal nem bíró barmok,akik azt hiszik,majd a babával kompenzálják az igazi jellemüket.Amíg a férfiakat hajtod,inkább gondoskodj róla,hogy jobb értékekkel rendelkezzen,mint Te.Fel nem fogom a gyerek mellett hogy járhat az eszed már ilyenen..
2020. nov. 10. 22:12
 62/104 anonim ***** válasza:
65%

Ha volt arra eszed hogy 2-3 mit tom én hány gyereket csináljon neked valaki. Mer védekezni az nálad luxus.

Akkor arra is legyen hogy vállald a tetteid következményeit.

Úgy utálom az ilyen nőket akik ez után pot apukákat keresnek mert most jöttek rá hogy nyakig ér a fekália az életükben.

És egy fizetésből élni nem poén 2-3-4...mit tom én hány gyerekkel.

Kéne egy pénztárca. 1 Függetlenen 30-as pasi saját lakással. Aham.

Undorító !

"Nagyon igényes nőnek tartom magamat"

Pfff mihez képest.

Lehet hogy Lakatos Juliska a cigány soron kirohadt fogsorral. Zsiross hulló hajjal, szörös lábbal, erös testszaggal és vágatlan centis koszos körmökkel. Is annak tartja magát. Azt ő is várja a herceget a Lamborghini-vel.

Mer igen ide a Playmate szintű nők járnak fel.

2020. nov. 10. 22:39
 63/104 anonim ***** válasza:
52%

Szimplan nem tud oregedni es fel tole, ezert infantilis 20 eveskent viselkedik a bulika meg pasika ezerrel. Gondolom instagramon is csak pozolos keped van.

Nem, gyerek miatt nem kell a pinceben lakni, de amit csinalsz es ahogy eloadod itt magad az netto nevetseges, mert tultolod, valamit kompenzalsz es az egod a semmire nagyon fent van.

Gondolom elvalt a ferjetol es igy akarja kompenzalni a "kiesett idot".

De elkestel ezzel mar regen.

Meg egy pasi akkor kezd gyerekes anyukaval, amikor a pasi is lenyugodott, nem akar csajozni, bulikazni orrba szajba es inkabb nyugisabb eletet elne, csaladot szeretne.

Ha nem lenne gyereked, korombeli lennel, akkor sem erdekelnel, mert ez a tipusu no engem nagyon taszit. Az igenyes no nem a szoli, kockahas, muhaj es korom kombinaciot jelenti.

2020. nov. 11. 09:43
 64/104 anonim ***** válasza:
17%

#42-es voltam

Kommenteltem ide én is de újra megteszem. Most talán kapsz egy építő jellegű kommentet is. A kérdező stílusa valóban nem tetszik meg hogy ennyire fent hordja az orrát.

Éppen elég baj hogy ennyi "csonka" család van MO-n.

Ha már mindenképpen ismerkedni akar az anyuka akkor először is azt alázattal kellene. Ugyanis a társadalmi ranglétrán most jócskán az alján van.

Tehát valami ilyesmi stílusban:

"Sziasztok! Sajnos az élet úgy hozta hogy egyedül kell nevelnem a gyerekeim fiatal igényes 30-as nőként. Tudom hogy ez sok férfi számára taszító de nem szeretném emiatt egyedül leélni az életemet társ nélkül. Nem akarom pénzügyileg lehúzni a pasikat és ráelőtetni sem szeretnék dolgokat a gyerekkel kapcsolatban. Mitévő legyek hogy a pasik ennek ellenére ismerkedni akarjanak velem hosszú távban?"

Érted egy kis diszkréció meg alázat... Valami ilyesmi stílus lenne a normális. Viszont sajnos a kérdezőben még mindig az érzem hogy azt hiszi csak mert ő NŐ ezért neki minden jár és hogy pasinak körbe kell ugrálnia mindenáron mert van p*nája. Mintha még mindig egy 20 éves fiatal csajszi lenne és nem mint egy 30as többgyerekes anyuka.

2020. nov. 11. 10:13
 65/104 anonim ***** válasza:
25%
Alázat... az pont belőled hiányzik!
2020. nov. 11. 10:20
 66/104 anonim ***** válasza:
82%

"Ha már mindenképpen ismerkedni akar az anyuka akkor először is azt alázattal kellene. Ugyanis a társadalmi ranglétrán most jócskán az alján van."

🤣 És te papolsz alázatról...

Te is ugyan úgy az alján vagy, mint a kérdező, én és mindenki.

Vagy te attól feljebb érzed magad, hogy nincs gyereked?

Itt nem a negatív véleménnyel van a baj, hanem a stílussal, amit egyesek itt megengednek maguknak.

A kérdező szebben is kiirhatta volna a kérdést, ez tény! De nem kéne így beszélni ismeretlenül valakiről.

N

2020. nov. 11. 10:28
 67/104 anonim ***** válasza:
39%
Azért azt cáfolom, hogy a gyerekes anyák kuka. Én 40-esként két gyerekkel szinte rögtön, amint elhatároztam magam találtam a korosztályomban olyan normális, családcentrikus férfit, társat, aki értékeli a családos életet, amit az exem eldobott. Nem kellett megalázkodnom a húspiacon, elég sok jelentkező volt, pedig messze vagyok a sportos cicababától és bulizni sem érek rá.
2020. nov. 11. 10:30
 68/104 anonim ***** válasza:
100%
Elvárni a másiktól, hogy megalázkodjon, undorító dolog. Ezzel indítani egy kapcsolatot rég rossz.
2020. nov. 11. 10:34
 69/104 anonim ***** válasza:
13%

66

Jaj szegenyt megbantottak az imtermeten a csunya bunkok bruhuhu

Ha nem birod a kritikat, ilyen olyan stilussal sem, akkor ne kerd ki masok velemenyet.

2020. nov. 11. 10:58
 70/104 anonim ***** válasza:
35%
Gondolom azért pontozgatsz, mert magadra ismertél, zavar és tudod, hogy igazuk van, de ahelyett, hogy tudomásul vennéd, a frusztrációd vetíted ki másra
2020. nov. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!