Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
Ha volt arra eszed hogy 2-3 mit tom én hány gyereket csináljon neked valaki. Mer védekezni az nálad luxus.
Akkor arra is legyen hogy vállald a tetteid következményeit.
Úgy utálom az ilyen nőket akik ez után pot apukákat keresnek mert most jöttek rá hogy nyakig ér a fekália az életükben.
És egy fizetésből élni nem poén 2-3-4...mit tom én hány gyerekkel.
Kéne egy pénztárca. 1 Függetlenen 30-as pasi saját lakással. Aham.
Undorító !
"Nagyon igényes nőnek tartom magamat"
Pfff mihez képest.
Lehet hogy Lakatos Juliska a cigány soron kirohadt fogsorral. Zsiross hulló hajjal, szörös lábbal, erös testszaggal és vágatlan centis koszos körmökkel. Is annak tartja magát. Azt ő is várja a herceget a Lamborghini-vel.
Mer igen ide a Playmate szintű nők járnak fel.
Szimplan nem tud oregedni es fel tole, ezert infantilis 20 eveskent viselkedik a bulika meg pasika ezerrel. Gondolom instagramon is csak pozolos keped van.
Nem, gyerek miatt nem kell a pinceben lakni, de amit csinalsz es ahogy eloadod itt magad az netto nevetseges, mert tultolod, valamit kompenzalsz es az egod a semmire nagyon fent van.
Gondolom elvalt a ferjetol es igy akarja kompenzalni a "kiesett idot".
De elkestel ezzel mar regen.
Meg egy pasi akkor kezd gyerekes anyukaval, amikor a pasi is lenyugodott, nem akar csajozni, bulikazni orrba szajba es inkabb nyugisabb eletet elne, csaladot szeretne.
Ha nem lenne gyereked, korombeli lennel, akkor sem erdekelnel, mert ez a tipusu no engem nagyon taszit. Az igenyes no nem a szoli, kockahas, muhaj es korom kombinaciot jelenti.
#42-es voltam
Kommenteltem ide én is de újra megteszem. Most talán kapsz egy építő jellegű kommentet is. A kérdező stílusa valóban nem tetszik meg hogy ennyire fent hordja az orrát.
Éppen elég baj hogy ennyi "csonka" család van MO-n.
Ha már mindenképpen ismerkedni akar az anyuka akkor először is azt alázattal kellene. Ugyanis a társadalmi ranglétrán most jócskán az alján van.
Tehát valami ilyesmi stílusban:
"Sziasztok! Sajnos az élet úgy hozta hogy egyedül kell nevelnem a gyerekeim fiatal igényes 30-as nőként. Tudom hogy ez sok férfi számára taszító de nem szeretném emiatt egyedül leélni az életemet társ nélkül. Nem akarom pénzügyileg lehúzni a pasikat és ráelőtetni sem szeretnék dolgokat a gyerekkel kapcsolatban. Mitévő legyek hogy a pasik ennek ellenére ismerkedni akarjanak velem hosszú távban?"
Érted egy kis diszkréció meg alázat... Valami ilyesmi stílus lenne a normális. Viszont sajnos a kérdezőben még mindig az érzem hogy azt hiszi csak mert ő NŐ ezért neki minden jár és hogy pasinak körbe kell ugrálnia mindenáron mert van p*nája. Mintha még mindig egy 20 éves fiatal csajszi lenne és nem mint egy 30as többgyerekes anyuka.
"Ha már mindenképpen ismerkedni akar az anyuka akkor először is azt alázattal kellene. Ugyanis a társadalmi ranglétrán most jócskán az alján van."
🤣 És te papolsz alázatról...
Te is ugyan úgy az alján vagy, mint a kérdező, én és mindenki.
Vagy te attól feljebb érzed magad, hogy nincs gyereked?
Itt nem a negatív véleménnyel van a baj, hanem a stílussal, amit egyesek itt megengednek maguknak.
A kérdező szebben is kiirhatta volna a kérdést, ez tény! De nem kéne így beszélni ismeretlenül valakiről.
N
66
Jaj szegenyt megbantottak az imtermeten a csunya bunkok bruhuhu
Ha nem birod a kritikat, ilyen olyan stilussal sem, akkor ne kerd ki masok velemenyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!