Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szimpatikus,vonzó ha egy 30 fölötti fiatal anyuka ennyire ad magára és "él"?
Kinek akarsz vonzó lenni? Oké, egészséges vagy, karbantartod magad stb., ez lehet vonzó, de magadért csináld elsősorban. Hogy a férjednek vonzó-e? Kérdezd meg. Ha párkapcsolatot keresel és hogy ott vonzó-e...kinek mi jön be. Nyilván egy fiatal, csinos, edzett nő úgy általában véve vonzó és szuper, hogy a gyerekei mellett sem hagyja el magát.
Azt viszont picit idősebbként tudom, hogy ez másnak a rovására megy mindig. Nem ismerlek, nem látom át az életed, inkább csak példákat sorolok fel, amiket ha gondolod, akkor figyeld meg magadon, az életedben. Nem vagyunk egyformák, nem biztos, hogy ugyanarra van szükségünk, ráadásul magunknak is nagyon vacak beismerni, ha bármelyik is igaz ebből... Van-e elég énidőd mindamellett, amit csinálsz? Van-e elég időd a gyerekeidre (szerintük, nem szerinted) (eljárni játszótérre és játszani velük, nem csak cseverészni mással, míg ők nyaggatnak, hogy homokozzál, esti mesére, fürdés közben a kád mellett ülni, meghallgatni, hogy mi volt az oviban, suliban, együtt sütni, gyurmázni, tanítani őket a maguk szintjén házimunkára, márminthogy kivegyék a részüket belőle, udvariasságra tanítani, másnak ajándékot készíteni tanítani, különórákra járatni, ha van ilyesmi nálatok stb.), van-e elég időd a párodra (beszélgetni, maszírozni, filmet nézni, hülyéskedni, utazni, van-e kettesben tölttöt időtök? van-e elég időd főzni, háztartás vezetni, viszonylag rendet tartani? Van-e időd a szüleidre, nagyszüleidre? van-e időd a barátaidra azon kívül, hogy éjszakába nyúlóan buliztok (ott általában ivás, röhögés és tánc van, de nem egymás meghallgatása a gyerekes sztorikról, a férjek hülyeségeiről és hogy lehet, hogy megint terhes). A teljesség igénye nélkül most ezek jutottak eszembe. Érdemes azt is átgondolni, hogy valamiből viszont nem csinálsz-e túl sokat és érdemes lenne átcsoportosítani az időt, pl. túl sokat dolgozol, sportolsz, barátnőzöl/bulizol.
Ha nem is válaszoltam a kérdésedre, de remélem, hogy hasznát veszed ennek is.
Amúgy a férfiak jórésze az általad leírt nővel inkább lefeküdne, mint hazavinné. A kemény fenék stb, tényleg vonzó. De a belső tulajdonságaidat nem ismerjük, nyilván abból is van sok jó és nem is nekünk kell megfelelned. De önmagában a külsőd nem sokat ér. Hosszú távon a szép belső sokkal értékesebb a szép külsőnél. Ha kettő együtt jár, az a pasi meg mázlista. :) Szerintem ne kérdezz senkit a külsődről és ne is legyen téma (max azokkal, akikkel együtt sportolsz). Inkább másokat bíztass, ha már beszélsz róla, de ne dicsekedj. Ha nem sikerül mást rávenni a sportra, akkor csak csináld a magad kedvéért, egészségedért, formádért, mutass példát. Ha kérkedsz vele, nem lesznek barátaid, a hátad mögött beszélnek. Pedig lehet, hogy lenne egy kicsit molett, lusta, de iszonyú dumapartis barátnőd az egyik sulis/ovis anyukatárs személyében akár. Kapcsolódj másokhoz belülről is, ne csak kívülről.
Ja, és ami még saját emlék és kamasz gyerekek szülőjeként még további tapasztalat:
a gyerekek bár büszkék arra, hogy anya hány km-t fut és hogy hány jumping jack-et tud megcsinálni és milyen csinos, egészséges, mert nem kövér... de közben tudnak ám irigykedni másra, ha a más anyukája bár kicsit topisabb, de kedves és nem szekálja őket egészséges evéssel és sütit is süt. Az meg totál ciki, mikor feszes ruciban jelenik meg szülőin, anyák napján, évzárón. Mert bár jó nő, de a dekoltázst, a popsira feszülős cuccokoat és a tűsarkat illik apának tartogatni. Biztos ismerős a szöveg, pár filmben is hallottam már, amikor kamasz fiúk nézik az osztálytárs fiú anyját és megjegyzik, hogy bárcsak az ő anyjuk lenne (mert olyan jó nő). Szerintem egy anya legyen vállalható ilyen szempontból is. Na, ez már sok év bölcsessége. Biztos vagyok benne, hogy némelyikhez akár 10 év is kell, mire elhiszed... 10 évvel ezelőtt még én sem gondoltam mindegyik szempontra. :))
Nem olvastam végig a 100+ választ, csak az első oldalt. Nagyon szomorúnak tartom, hogy kivétel nélkül mindenki ennyire letámadta a kérdezőt, fogalmatok sincs, hogy hol, milyen formában, mikor, kikkel szokott bulizni, és hogy mennyire foglalkozik a gyerekeivel. Miért a legrosszabb forgatókönyvre kell gondolni és mocskolni ahogy lehet?
Minden ember más, őt ezt teszi boldoggá, hogy 30 felett is élvezi az életet ilyen módon (reméljük a kötelességei se maradnak el). Szerintem nincsen ezzel semmi gond.
Kérdésre válaszolva. Én nagyon szeretném, hogy majd a barátnőm/feleségem harmincas, negyvenes éveiben is jól tartsa magát, figyeljen a fittségére, hisz én is erre törekszem, szóval mindenképp pozitív tulajdonság :)
(ui: legyünk kicsit előzékenyebbek a másikkal, ha igazak is lennének a kérdezőre a rágalmazások, akkor sem ezektől a támadásoktól változna meg)
Hölgyem tegye fel magának azt a kérdést, hogy a maga által kiszemelt férfi korcsoportnak (30-as, független, egzisztenciával, saját lakás...) milyen érdeke fűződne ahhoz, hogy kegyeddel összeöljön egy fiatal 20-25 éves gyerektelen nő helyett.
Már is megkapta a kérdésre a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!